Home > Support > Systeemeisen

Mobile Devices

Android

Voor versies van Android 7.1 of hoger garanderen we dat de app goed werkt, maar de app is installeerbaar vanaf versie 5.1. Bij deze met een oudere versie dan 7.1 kunnen we echter niet garanderen dat de app perfect zal werken. We raden aan een toestel van de 4 bekendste merken te gebruiken: Samsung, Huawei, HTC, LG en met een medium kwaliteit toestel. Low budget toestellen hebben een zwakkere batterij en performance waardoor de app minder goed kan werken.

iOS

We ondersteunen de 2 laatste versies van iOS: 10 en 11

Windows

Wij ondersteunen de volgende Windows versies:

• Windows 7
  • Windows 8
  • Windows 10

Hierbij is de verwachting dat de laatste beveiligingsupdates geïnstalleerd zijn.

Bij uitzondering hebben wij software die ook onder oudere versies van Windows draait. Dit doen we ter ondersteuning van onze klanten.

Browserondersteuning

Wij ondersteunen de laatse versie van de volgende browsers:

• Microsoft Edge
  • Google Chrome
  • Firefox
  • Safari (voor Mac operating system)

PDA (Pocket PC)

Alleen voor Varkenshouderij

Onze programma's werken prima op een PDA (Pocket PC) met de volgende specificaties:

• Windows mobile 5 of 6 (dus geen Windows Phone 7 of 8)
  • Voor Pigmanager geen Windows CE
  • Met touchscreen
  • Een schermresolutie van maximaal 640 bij 480.
    Maakt u gebruik van FARM producten? dan is een schermresolutie van 320 bij 240 gewenst.
  • Bluetooth voor GEO toepassingen indien u werkt met een externe GPS-ontvanger.

Systeemeisen computer

Wanneer u deze richtlijnen aanhoudt, voldoet uw systeem aan de minimale eisen die AgroVision stelt aan het gebruik

• Minimaal Pentium 4 of AMD Athlon met 1,5 ghz kloksnelheid of hoger
  • Minimaal 512 Mb geheugen of meer
  • Windows 7, 8 of 10 (reguliere desktop versies)
  • Minimaal 500 Mb vrije ruimte op de schijf
  • Internetaansluiting (ADSL/Kabel/breedband)
  • Alle schermen moeten werkzaam zijn bij een schermresolutie van 1280x1024

Wanneer u gebruik wilt maken van een ander systeem, neemt u dan eerst even contact met ons op.

Computer aansluiten op procescomputer

Wordt de computer aangesloten op een procescomputer zoals een voercomputer, melkrobot of ventilatiesysteem:

• Informeer ook bij uw leverancier van de proceskoppeling of deze geschikt is voor Windows Vista of hoger.
  • Uw computer moet minstens 1 compoort (seriele poort) hebben i.v.m. de aansluiting van uw procescomputer.
  • Procescomputers die koppelen via een insteekkaart kunnen (meestal) niet onder Windows Vista, 7 of 8 draaien.

(Her)installeren

Uw programma (her)installeren ? Alle benodigde informatie vindt u hier

AgroVision Nieuws

Eerst uitval bij biggen, daarna spenen invoeren

29-10-2018
Nieuws, Varkenshouderij

U gebruikt de PigVision Mobile app en u vraagt zich af waarom u bij de speenlijst de uitval van de biggen niet kwijt...
Verder lezen

Verder lezen