Home > Support > Hulp op afstand

Hulp op afstand

U heeft een programma van AgroVision geïnstalleerd gekregen en uitleg gehad en toch..... Het is logisch dat u niet alle functionaliteiten meteen onthoudt en dat u even iets wilt vragen. AgroVision biedt verschillende mogelijkheden om u verder te helpen. Wij bieden onder andere de volgende mogelijkheden:

  • Trainingen
  • Remote Control

I-trainingen

Met de i-training volgt u de training thuis op uw eigen computer terwijl u in telefonisch contact staat met uw trainer en medecursisten. U heeft geen reistijd en u kunt de training volgen op een dag en tijdstip waarop het u uitkomt. We kiezen, vanwege privacy redenen, ervoor om te werken met een cursusbedrijf van AgroVision. Deze vorm van trainen duurt ongeveer een uur. De kosten bedragen € 85,- per training. Bekijk hier het aanbod

Remote Control

Bij deze vorm van persoonlijke begeleiding volgt u de training thuis op uw eigen computer. U staat telefonisch in contact met de trainer waarbij u werkt met uw eigen bedrijfsgegevens. Ook met Remote Control heeft u geen reistijd en u kunt de training volgen op een moment dat het u uitkomt. Deze vorm van begeleiden duurt ongeveer 1 ¼ uur. De kosten bedragen €  125,- per Remote Control. Lees meer.

AgroVision Nieuws

Eerst uitval bij biggen, daarna spenen invoeren

29-10-2018
Nieuws, Varkenshouderij

U gebruikt de PigVision Mobile app en u vraagt zich af waarom u bij de speenlijst de uitval van de biggen niet kwijt...
Verder lezen

Verder lezen