PigVision Mobile

Online werken in de stal is nu mogelijk!

Home > Sectoren > Varkenshouderij > PigVision > PigVision Mobile

PigVision Mobile

PigVision Mobile is de mobiele toepassing voor de registratie van de dagelijkse handelingen in de stal. Het programma wisselt automatisch gegevens uit met de managementpakketten Pigmanager Everywhere en FARM Everywhere. De gegevens komen automatisch, zonder fouten en zonder dubbel werk, in het zeugenprogramma. Werken met PigVision Mobile betekent tijdwinst en betrouwbare informatie om dagelijkse beslissingen eenvoudig te kunnen nemen.

Online: veilig en altijd up-to-date

Om gebruik te kunnen maken van PigVision Mobile moet u overstappen naar de online variant van uw managementprogramma: Pigmanager Everywhere of FARM Everywhere. Hiermee worden uw gegevens van de desktop verplaatst naar een online portaal, zodat u altijd en overal via internet met uw managementprogramma kunt werken. Uw data staat veilig opgeslagen in een extra beveiligde omgeving. En door automatische back-ups raakt u geen gegevens kwijt. Ook het installeren van updates is verleden tijd, want u werkt online altijd automatisch met de laatste versie.

De voordelen van PigVision Mobile

  • Direct registreren en live informatie in de stal.
  • Geen papier nodig.
  • Snel, eenvoudig, betrouwbaar en veilig.
  • Actuele informatie voor management.
  • On- en offline te gebruiken.
  • Zeug en/of zeugenkaart scannen.

Start nu met PigVision Mobile!

Pigmanager Everywhere (zeugen) en FARM Everywhere (zeugen) gebruikers kunnen direct starten met PigVision Mobile.

Heeft u nog niet via internet toegang tot uw managementprogramma? Dan moet u om gebruik te kunnen maken van PigVision Mobile eerst overstappen naar Everywhere. De kosten hiervoor bedragen € 250,- extra per jaar.

Prijs PigVision Mobile

De kosten voor het gebruik van PigVision Mobile bedragen € 0,25 per zeug per jaar. Hierbij hanteren wij een minimum bedrag van € 125,- per jaar.

AgroVision Nieuws

Eerst uitval bij biggen, daarna spenen invoeren

29-10-2018
Nieuws, Varkenshouderij

U gebruikt de PigVision Mobile app en u vraagt zich af waarom u bij de speenlijst de uitval van de biggen niet kwijt...
Verder lezen

Verder lezen