Home > Sectoren > Varkenshouderij > Pigmanager > Bedrijfsvergelijking > Specifieke Bedrijfsvergelijking

Specifieke Bedrijfsvergelijking

Naast het vergelijken van uw bedrijf met andere varkenshouders is er nu ook de mogelijkheid om uw bedrijf te vergelijken met specifieke bedrijfsgroepen. Dit kan met de Specifieke Bedrijfsvergelijking  FARM en Pigmanager. De Specifieke bedrijfsvergelijking is een kengetallenspiegel met daarop het individuele bedrijf en de gemiddelden van een groep specifieke bedrijven.

Wat zijn de mogelijkheden? Als u een zeugenbedrijf heeft, heeft u weinig aan een vergelijking met een vleesvarkensbedrijf. Daarom kiest u zelf waarmee u uw bedrijf wilt vergelijken.

Zeugen

Maak eenvoudig een vergelijking met zuivere of gecombineerde zeugenbedrijven en zie direct de verschillen en overeenkomsten in omvang, huisvesting, wel of geen speenbiggen en eventueel de biggen verkoop naar binnen en buitenland.

Vleesvarkens

Vergelijk uw bedrijf met zuivere of gecombineerde vleesvarkensbedrijven op genetica, omvang, brijvoer of droogvoer, prijzen en technische resultaten.

De voordelen op een rij:

  • In één overzicht inzicht in de verschillende bedrijfsgroepen
  • Altijd actueel
  • U wordt maandelijks op de hoogte gehouden met een duidelijke rapportage

Met de bedrijfsvergelijking van AgroVision kunt u leren van uw collega's. Door de gegevens van bedrijven te vergelijken kunt u aanknopingspunten vinden om de bedrijfsvoering van uw varkenshouderij verder te verbeteren.

Onze cijfers in de pers

AgroVision kiest er voor geen kengetallen openbaar te maken. Het komt voor, dat er kengetallen worden gepubliceerd met onze naam eronder. Wij vragen gebruikers van de kengetallenspiegels geen cijfers openbaar te maken, soms gebeurt het toch. We doen ons best het tegen te gaan, heeft u vragen over de openbaarheid van de cijfers. Neem contact op met Linda Damen

Naast het vergelijken van uw bedrijf met andere varkenshouders is er nu ook de mogelijkheid om uw bedrijf te vergelijken met specifieke bedrijfsgroepen.

Dossier Nieuwe uniformering Kengetallen

U heeft gelezen over de wijzigingen in de uniformeringsafspraken. Hier lichten wij toe wat er inhoudelijk veranderd voor een zeugen- of vleesvarkenbedrijf.

AgroVision Nieuws

Eerst uitval bij biggen, daarna spenen invoeren

29-10-2018
Nieuws, Varkenshouderij

U gebruikt de PigVision Mobile app en u vraagt zich af waarom u bij de speenlijst de uitval van de biggen niet kwijt...
Verder lezen

Verder lezen