Home > Sectoren > Varkenshouderij > Pigmanager

Pigmanager

Pigmanager is een managementprogramma voor de varkenshouderij. Met Pigmanager legt u gegevens snel en eenvoudig vast. Pigmanager is praktische en gebruiksvriendelijke agrarische software. U kunt er meteen mee aan de slag, ook zonder computerervaring. Met Pigmanager heeft u snel de juiste overzichten beschikbaar en kunt u direct bijsturen als dat nodig is. Op ieder moment beschikt u over actuele en praktische overzichten, zoals attentielijsten, zeugenkaarten en de maandelijkse bedrijfsresultaten. Deze overzichten zijn stuk voor stuk een prima ruggensteun voor uw dagelijkse werkzaamheden.

Pigmanager biedt een totaalprogramma voor zeugen en vleesvarkens en is daarom ook perfect bruikbaar voor gesloten bedrijven. Bij een gesloten bedrijf is één keer invoeren bij het opleggen genoeg. Dat is gemakkelijk en bespaart tijd.

De basis van Pigmanager Vleesvarkens bestaat uit de bedrijfsadministratie. Hierin legt u alle gegevens op bedrijfsniveau vast. U kunt hiermee:

 • Eenvoudig gegevens uitwisselen:
  optimale uitwisseling met fokkerijen, leveranciers, veevoederleverancier
 • Met gemak uw bedrijfsresultaten op een rijtje zetten:
  uitval, verkoop, terugkomers
 • Inzicht krijgen in uw bedrijf:
  vergelijken met vorige jaren of periodes
 • Vergelijken met collega’s/studiegroep

De voordelen

 • Bedrijfsadministratie altijd op orde
 • Snelheid en meer inzicht
 • Voldoen aan de wettelijke verplichtingen
 • Gemakkelijk voor een gesloten bedrijf

Naast het vergelijken van uw bedrijf met andere varkenshouders is er nu ook de mogelijkheid om uw bedrijf te vergelijken met specifieke bedrijfsgroepen.

We bieden Optimaal Dekmoment aan in FARM en Pigmanager, want op het juiste moment dekken is mede bepalend voor de bedrijfsresultaten. De dekscores kunnen eenvoudig worden vastgelegd en later worden geanalyseerd.

AgroVision Nieuws

Eerst uitval bij biggen, daarna spenen invoeren

29-10-2018
Nieuws, Varkenshouderij

U gebruikt de PigVision Mobile app en u vraagt zich af waarom u bij de speenlijst de uitval van de biggen niet kwijt...
Verder lezen

Verder lezen