Home > Sectoren > Varkenshouderij > MultiSite Reporting (MSR)

MultiSiteReporting (MSR)

Heeft u meerdere varkensbedrijven? Houdt u varkens op meerdere locaties? Met PigVision Multisite Reporting ziet u in één scherm hoe u ervoor staat. Zo communiceert u helder met uw medewerkers en adviseurs om uw doelstellingen te bereiken. Technische informatie van al uw locaties op een rij.

Op het dashboard met streefwaardes en alerts ziet u vroegtijdig waar de sterke en zwakke punten zitten. U kunt online uw bedrijven en locaties met elkaar vergelijken en de resultaten van uw totale bedrijf of een detail (dekmanagement, kraamstalmanagement etc) eenvoudig in beeld brengen. U maakt niet alleen eenvoudig rapportages over uw bedrijven, maar ook over geselecteerde groepen zeugen en cyclusresultaten.

Ook interessant voor vleesvarkenshouderijen met meerdere locaties

Voor vleesvarkenshouderijen met meerdere locaties is er PigVision MultiSite Reporting(MSR) Groeidieren. Met PigVision MSR Groeidieren heeft u inzichtelijk hoe uw bedrijven in zijn totaliteit presteren. U heeft de gegevens van de verschillende locaties overzichtelijk in een online programma. U maakt eenvoudig rapporten en analyses van uw totale bedrijf. Daarnaast kent het programma dashboards en alerts waarmee u in één oogopslag ziet welk onderwerp aandacht vereist.

Wilt u voor alle bedrijven een overzicht van de voerkosten in combinatie met de voerwinst of een overzicht van alle afgeleverde biggen? Met PigVision MSR Groeidieren heeft u deze informatie eenvoudig beschikbaar in oerzichtelijke tabellen en heldere grafieken.

Altijd actueel

Begeleidt u meerdere bedrijven? MSR Consultant biedt een actueel beeld van de technische prestaties van de zeugenbedrijven, die u toestemming hebben gegeven voor het gebruik van de gegevens voor dit doel. De kengetallen van deze bedrijven, of een selectie daarvan, worden in één overzicht gepresenteerd. Met MSR beschikt u over:

  • Online vergelijking van deze bedrijven.
  • De mogelijkheid overzichten met technische kengetallen te maken van deze bedrijven of een selectie daarvan.
  • Overzichten van een selectie van zeugen of cycli van deze bedrijven.

De data-export naar MSR is beschikbaar op de bedrijven die gebruik maken van de laatste versies van Ceres, FARM of Pigmanager. Met een druk op de knop of via een automatische taak kunnen de bedrijven de data aan u beschikbaar stellen. U dient de ontvangen data eenmalig handmatig in MSR te importeren en in te stellen voor gebruik in overzichten en benchmarking. Daarna wordt de data automatisch geüpdatet, zolang de data door de bedrijven beschikbaar wordt gesteld.Meer weten over MultiSite Reporting?

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

Modules

PigVision MultiSite Reporting Consultant bestaat uit de modules:

  • MSR Consultant Bedrijfsanalyse: Overzichten met de kengetallen van de geïmporteerde bedrijven met zeugen. Dit biedt de perfecte Benchmarking tool.
  • MSR Consultant Cyclusanalyse: Analyses op zeug- en cyclusniveau met alle zeugen en cycli van deze bedrijven.

AgroVision Nieuws

Eerst uitval bij biggen, daarna spenen invoeren

29-10-2018
Nieuws, Varkenshouderij

U gebruikt de PigVision Mobile app en u vraagt zich af waarom u bij de speenlijst de uitval van de biggen niet kwijt...
Verder lezen

Verder lezen