Home > Sectoren > Varkenshouderij > FARM > FARM Everywhere

FARM Everywhere

Overal en altijd actuele gegevens bij de hand

FARM Everywhere is een complete internetapplicatie voor varkenshouders. Waar u ook bent, als er een internetverbinding is, kunt u de gegevens invoeren of raadplegen.

De voordelen op een rij:

  • U kunt anderen (voorlichters, dierenartsen) toegang geven tot uw bedrijfsgegevens; opsturen van back-ups behoort hiermee tot het verleden.
  • U hoeft nooit back-ups te maken. Dit wordt door FARM verzorgd.
  • Optimale protectie door de meest recente virusscan.
  • Installatie van nieuwe versies van het FARM programma is overbodig; dit verzorgt FARM voor u.
  • Er hoeft minder geïnvesteerd te worden in nieuwe PC's, want ook op oudere PC's draait de applicatie prima.
  • Het systeem verzorgt uitwisselingen met (fokkerij)organisaties: u hoeft alleen aan te geven met wie u uitwisselt en het FARM programma verzorgt de rest geheel automatisch.
  • Invoeren van voerleveringen behoren net als bij de PC-applicatie tot de verleden tijd. Ook kan dat automatisch gebeuren als u dat wenst.
  • U heeft de beschikking over alle modules (zeugenmanagement, vleesvarkensmanagement, opfokmodule, biggenmodule, uitwisseling fokkerijorganisatie etc.) en natuurlijk heeft het programma dezelfde mogelijkheden en opbouw van de schermen als de PC versie. Ook het werken met draadloze handterminal met transponderlezer in de stal blijft mogelijk.

We bieden Optimaal Dekmoment aan in FARM en Pigmanager, want op het juiste moment dekken is mede bepalend voor de bedrijfsresultaten. De dekscores kunnen eenvoudig worden vastgelegd en later worden geanalyseerd.

Naast het vergelijken van uw bedrijf met andere varkenshouders is er nu ook de mogelijkheid om uw bedrijf te vergelijken met specifieke bedrijfsgroepen.

AgroVision Nieuws

Eerst uitval bij biggen, daarna spenen invoeren

29-10-2018
Nieuws, Varkenshouderij

U gebruikt de PigVision Mobile app en u vraagt zich af waarom u bij de speenlijst de uitval van de biggen niet kwijt...
Verder lezen

Verder lezen