WinOpti

Optimalisatieprogramma voor de landbouw en voedselindustrie

WinOpti

WinOpti is een optimalisatieprogramma voor de landbouw en voedselindustrie. Het programma is ontwikkeld in samenwerking met de levensmiddelenbranche, landbouwers, adviseurs en veterinaire deskundigen voor het behandelen van natte voedingen, droge voedingen, additieven en voermengsels. Allemaal soorten voeding recepten die kunnen worden geoptimaliseerd. Het gebruiksvriendelijke programma heeft een bijna onbegrensde gegevens capaciteit, met behoud van snelheid en flexibiliteit. Het berekent altijd de goedkoopste recepten op basis van de gestelde eisen.

  • Feedoptimalisatie met eisen en limieten voor grondstoffen en voedingsstoffen.
  • Formule voor automatische berekening van de inhoud van voedingsstoffen voor grondstoffen.
  • Eisen en limieten op % van kg, energie, droge stof en totale inhoud en voor groepstotalen van grondstoffen en voedingsstoffen.
  • Productoptimalisatie: grondstoffen altijd in hoeveelheden die kunnen worden verwerkt door de mengapparatuur.
  • Batchoptimalisatie: snel alle recepten in een groep, op elk moment.
  • Een standaard import/export functie voor eenvoudige gegevens overdracht.

Waarom WinOpti?

WinOpti is ontworpen in modules, die u zelf kunt combineren om aan uw specifieke wensen te voldoen. U beslist zelf welke schermen actief moeten zijn en waar de pictogrammen op het gescherm geplaatst moeten worden. Door gebruik te maken van snelkoppelingen kunt u snel en eenvoudig de gewenste functies kiezen. Registratie van data kan snel en makkelijk worden gedaan, met minimalisering van het fout invoeren van gegevens. Om een compleet overzicht te krijgen, kunnen de voedingsstoffen verdeeld worden in verschillende groepen voor verschillende eisen, bijvoorbeeld diervoedergroepen.

Onbeperkte database

WinOpti bevat een onbeperkte database voor grond- en voedingsstoffen. Wanneer het systeem via een netwerk openstaat voor meerdere gebruikers wordt elke wijziging in een recept of grondstof geregistreerd met een gebruikers-ID en de datum en tijd van de wijziging. Om snel een vereiste grondstof te vinden, bevat het programma een zoekfunctie die werkt op namen of productcodes.

Ook interessant voor u

PigVision

PigVision Analytics

Central Office Management

Meer informatie of direct bestellen?
Vul uw gegevens in
of bel 0570 664 115

Ik wil WinOpti bestellen. Neem contact met mij opIk heb nog wat vragen. Neem contact met mij op.

Uw bericht is verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.