NIEUW CropVision

Oogsten met zekerheid

CropVision Mobile

Start het nieuwe seizoen mobiel!

Home > Sectoren > Teelt > CROP/Comwaes Mobile

CROP/Comwaes Mobile

Met uw mobiel altijd en overal uw teeltgegevens inzien en bijwerken. Vanaf de eerste grondbewerking tot aan het oogsten. Waar u ook bent, op het land of in de trekker, u heeft altijd toegang. CROP/Comwaes Mobile maakt het leven een stuk makkelijker!

CROP/Comwaes Mobile sluit direct aan op uw teeltpakket CROP of Comwaes. Nieuwe registraties die u doet op de mobile worden direct doorgevoerd. In het veld beschikt u over een actuele middelenlijst. U krijgt meteen een waarschuwing als u werkt met een middel dat niet is toegestaan of bij overschrijding van de maximum hoeveelheid.

Dit is het moment om uw mobiel aan te sluiten. Voor slechts € 125 bent u altijd en overal mobiel met CROP/Comwaes Mobile Mobile.

Bestel direct of bel ons via 0570 - 664 115

Werken er meer mensen op het bedrijf?

Het maakt niet uit op hoeveel toestellen CropVision Mobile draait op uw bedrijf. Meerdere personen op uw bedrijf kunnen tegelijkertijd in het veld gegevens invoeren en opvragen.

De voordelen op een rij:

  • Gemak: direct de gegevens invoeren op het land of op de tractor.
  • Tijd besparen: niet meer achteraf invoeren, maar automatisch gegevens doorsturen.
  • Actueel: alle relevante gegevens zijn binnen handbereik. Handig als uw adviseur op bezoek is.
  • Meerdere personen: op één abonnement kunnen meerdere smartphones/tablets. Zo kunnen meerdere personen op uw bedrijf teeltregistraties bijwerken in CropVision Mobile.
  • Werkt ook offline : heeft u even slecht internetontvangst. Geen probleem. CropVision Mobile werkt ook offline. Zodra u weer internet heeft, wordt alles bijgewerkt. 

Wat kost het?

CropVision Mobile kent geen aanschafbedrag maar een jaarbedrag.
CropVision Mobile kost € 125,- per seizoen.

Bestel direct of bel ons via 0570 - 664 115

Teelt nieuws

Nieuwe helpdeskmedewerker: Chris van Bostelen

12-01-2018
Teelt, Algemeen, Uitgelicht

Mijn naam is Chris van Bostelen, Ik ben 43 jaar en werk sinds begin november bij AgroVision als medewerker Frontoffice...
Verder lezen

Verder lezen