CROP en Comwaes

Vertrouwd in teeltregistratie

De teeltpakketten CROP en Comwaes zijn al jaren een betrouwbaar programma op het gebied van teeltregistratie en gewasbescherming. Beide pakketten bevatten een compleet pakket van functionaliteiten op het gebied van teeltregistratie, saldoberekeningen, bemesting en advies voor onkruid en gewasziekten.

Online werken

Aangezien de ontwikkelingen op het gebied van teeltregistratie en informatie-uitwisseling zich in een razendsnel tempo opvolgen, is AgroVision enkele jaren geleden gestart met de ontwikkeling van CropVision. Het online teeltregistratieprogramma waarin u uw teeltregistratie snel en eenvoudig regelt. Het werken in een online omgeving biedt namelijk veel voordelen. Zo kunt u eenvoudig informatie uitwisselen met afnemers en adviseurs (alleen na uw toestemming). U heeft altijd uw gegevens bij de hand uw op uw PC, tablet of smartphone en updates worden automatisch geregeld.

Niet voor niets werken inmiddels meer dan 1300 klanten volledig met CropVision.

Ga naar CropVision voor meer voordelen

Voordelen CropVision

Doorgroeien naar CropVision

Ook onze CROP en Comwaes-klanten hebben toegang tot CropVision-functionaliteiten via het CROP of Comwaes-programma. Onder andere om de teeltregistratie te versturen naar afnemers en om de rapportages op te vragen. Om gebruik te kunnen maken van alle CropVision-functionaliteiten, zoals het invoeren van de teeltregistratie, kunnen CROP en Comwaes klanten een volledige doorstart maken naar CropVision. Wij nemen hiervoor gefaseerd contact op met onze klanten.

Wilt u toch dit jaar nog doorgroeien naar CropVision?

Wij informeren u graag over de mogelijkheden.
Bel direct 0570 664 115 of vul het contactformulier in

Contactformulier

Meer informatie over doorgroeien naar CropVision?
Vul uw gegevens in of bel 0570 664 115

Ik wil graag doorgroeien, neem contact met me opIk heb nog vragen, neem contact met me op

Uw bericht is verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.