Home > Sectoren > Teelt > Comwaes & CROP > CROP

CROP

Het CROP-programma is een prima startpunt voor elke teler. Bedrijfsbreed kunt u hiermee een doordachte teeltregistratie bijhouden. Met CROP voldoet u aan alle denkbare registratieplichten en certificaten. Zowel naar afnemers als controle-instanties kunt u gegevens vanuit het programma rechtstreeks versturen.

Met CROP beschikt u over het beste pakket voor uw teeltregistratie. Simpel en snel, maar uiterst doeltreffend. Doordat Agrovision het programma levert met complete keuzelijsten (gewassen, rassen, middelen, meststoffen, machines, kosten, opbrengsten) is invoeren eenvoudig. U hoeft nauwelijks gegevens in te typen, maar kiest telkens uit uw eigen lijsten.

De voordelen op een rij

  • Bedrijfsbreed teeltregistratie bijhouden
  • Voldoen aan registratieverplichtingen
  • Gemakkelijk gegevens uitwisselen
  • Invoeren eenvoudig dankzij keuzelijsten

Extra modules CROP

Naast de basismodules kunt u CROP eenvoudig uitbreiden met extra modules.

Wijzigingsoverzicht

Wijzigingen November 2014

Telers over CROP

‘Met CROP kan ik vlot en nauwkeurig werken; mijn teeltregistratie is snel op orde. CROP is een prima instrument om mijn bouwplan te optimaliseren. Ik voldoe aan de eisen voor certificering en andere wettelijke verplichtingen, zo voorkom ik kortingen.

Teelt nieuws

Nieuwe helpdeskmedewerker: Chris van Bostelen

12-01-2018
Teelt, Algemeen, Uitgelicht

Mijn naam is Chris van Bostelen, Ik ben 43 jaar en werk sinds begin november bij AgroVision als medewerker Frontoffice...
Verder lezen

Verder lezen