Home > Sectoren > Teelt > Comwaes & CROP > Comwaes

Comwaes

Als agrarisch ondernemer neemt u regelmatig beslissingen over het invullen van het bouwplan, de ras- of cultivarkeuze of de mogelijkheid van investeren. Het programma Comwaes is een prima instrument om deze gegevens snel en nauwkeurig vast te leggen, door te rekenen en weer op te vragen. Door zelf goed te registreren krijgt u meer inzicht in uw situatie. U haalt meer uit de teeltregistratie, zoals het financiële saldo per gewas/teelt, of de hoeveelheid gebruikte gewasbeschermings- middelen. Zo neemt u bewuster en gemakkelijker beslissingen.

Daarnaast krijgt u door de steeds verder toenemende regelgeving te maken met veel administratieve verplichtingen. Denk aan gewasbeschermingsmiddelen aangifte, de BKD-aangifte, certificeringsystemen zoals Voedselveiligheidscertificaat, Global-Gap, HACCP en ISO-normen en aan registratieprojecten zoals KPA en MPS. Met één druk op de knop regelt u met Comwaes alle verplichte teeltregistraties.

De voordelen op een rij

  • Alle gegevens met een druk op de knop beschikbaar 
  • Inzicht in financiële resultaten per teelt of gewas
  • Adviezen voor bemesting en bestrijding
  • Eenvoudig voldoen aan uw administratieve verplichtingen
  • Tijdsbesparing door eenmalige invoer
  • Certificering: door uitwisseling meedoen aan diverse projecten

Extra modules Comwaes

Het basisprogramma kunt u eenvoudig uitbreiden met extra modules.

Teelt nieuws

Nieuwe helpdeskmedewerker: Chris van Bostelen

12-01-2018
Teelt, Algemeen, Uitgelicht

Mijn naam is Chris van Bostelen, Ik ben 43 jaar en werk sinds begin november bij AgroVision als medewerker Frontoffice...
Verder lezen

Verder lezen