Home > Sectoren > Teelt > Bolwerk

Bolwerk

Een bloembollenkweker heeft bij zijn bedrijfsvoering te maken met een steeds groter wordende stroom gegevens, die op een zo efficiënt mogelijke manier verwerkt moeten worden. Nog belangrijker is het om met een druk op de knop inzicht te krijgen in deze gegevens. Wat zijn de actuele voorraden, wat moet er nog geleverd worden, welk soort fust moet er de komende tijd besteld worden? Investeren in automatisering zal in veel gevallen een verstandige keuze zijn. Bolwerk is het programma ter ondersteuning van verkoop en levering van bloembollen.Veel regelmatig terugkerende handelingen kunnen beter en sneller verzorgd worden door de computer. Beter inzicht in uw bedrijf leidt tot een hoger rendement doordat u weloverwogen beslissingen neemt.

Hoe werkt Bolwerk

Bolwerk verzorgt de complete administratieve verwerking van uw bloembollentransacties. Het vervaardigt voor u de belangrijkste handelsdocumenten. Bolwerk geeft u inzicht in uw transacties en houdt uw voorraden op partijniveau bij. Duidelijke overzichten geven een helder beeld van uw bedrijf. Bolwerk is modulair opgebouwd. U gebruikt dus alleen die onderdelen die voor uw bedrijf van belang zijn, met altijd de mogelijkheid om het pakket aan te passen aan uw wensen.

De voordelen op een rij

  • Administratieve verwerking bloembollentransacties
  • Vervaardigt handelsdocumenten
  • Inzicht in transacties en voorraden

Extra modules Bolwerk

Het basisprogramma kunt u eenvoudig uitbreiden met extra modules.

Teelt nieuws

Nieuwe helpdeskmedewerker: Chris van Bostelen

12-01-2018
Teelt, Algemeen, Uitgelicht

Mijn naam is Chris van Bostelen, Ik ben 43 jaar en werk sinds begin november bij AgroVision als medewerker Frontoffice...
Verder lezen

Verder lezen