Home > Sectoren > Pluimveehouderij > LegManager > LegManager Mobile

LegManager Mobile

LegManager Mobile is een gratis mobiele toepassing die u volledige vrijheid geeft in het registeren en opvragen van pluimveegegevens met een tablet of smartphone. Je beschikt altijd over de juiste gegevens waar u ook bent: onderweg, in de stal of op vakantie.

Legkalender is vanaf nu overbodig!

Alle gegevens die u voorheen vastlegde op de papieren legkalender kunt u nu meteen invoeren in LegManager Mobile. LegManager Mobile verwerkt deze gegevens meteen en u ontvangt direct de belangrijkste kengetallen zoals:

  • Voer/dier/dag
  • Legpercentage
  • Uitvalpercentage
  • Eiergewicht
  • Water/voerverhouding
  • Voederconversie

Online op smartphone of tablet van uw keuze

LegManager Mobile is zeer gebruiksvriendelijk, u kunt er direct mee aan de slag.  U kunt de toepassing op meerdere apparaten gebruiken, zelfs tegelijkertijd. Zo kan uw medewerker gegevens invoeren zoals water- en voerverbruik op de smartphone. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld  tijdens de koffie zelf de kengetallen opvragen met uw iPad.

Het maakt niet uit welk apparaat u wilt gebruiken. Of het nu een smartphone of tablet is, LegManager Mobile draait op alle apparaten. Naast LegManager Mobile kunt u meerdere programma's blijven gebruiken zoals uw mail lezen of snel even iets opzoeken op internet.

Hoe veilig is online?

AgroVision doet er alles aan om een veilige internetomgeving te creëren. Daarom maken wij gebruik van hetzelfde principe zoals uw bank ook doet. Valt de verbinding eventjes weg en u bent aan het invoeren? Dan worden uw gegevens  eventjes opgeslagen op het mobiele apparaat. Zodra er weer  verbinding is, zorgt LegManager Mobile er automatisch voor dat de gegevens worden doorgestuurd naar Legmanager. Daar hoeft u niets voor te doen.

Download Gratis LegManager Mobile

Handleiding LegManager Mobile

Heeft u vragen over LegManager Mobile? Lees dan hier de handleiding.

Nieuws uit de Pluimveehouderij

Categorie 300 op veesaldo-kaart

14-12-2016
Pluimveehouderij

U kunt al veesaldokaarten opvragen, dit kan per koppel of over het hele bedrijf. Tot nu, was dat alleen mogelijk voor...
Verder lezen

Verder lezen