Home > Sectoren > Melkveehouderij > Diermanagement > CowVision Mobile

CowVision Mobile

Alle koegegevens in-de-pocket!

Van WhatsApp tot filmpjes kijken, van Facebook tot weerbericht. Tegenwoordig doen we alles op de telefoon of tablet. Met CowVision Mobile heeft u ook mobiel toegang tot uw koegegevens.  

 • Koekaart opvragen of geboorte invoeren? Mobiel alle diergegevens binnen handbereik.
 • Dierenarts op bezoek? Meteen toegang tot de werklijst en direct een behandeling verwerken, lekker handig.
 • Comru gekoppeld aan een voercomputer of melkrobot? Mobiel krachtvoergiften aanpassen. Niet meer naar de computer lopen om te wijzigen.
 • Een oornummer gevonden op de voergang? Direct een nieuwe bestellen. Dat scheelt tijd en het wordt niet meer vergeten.
 • Meerdere mensen werkzaam op uw bedrijf? Met één abonnement meerdere apparaten bedienen.

Dagelijkse gebeurtenissen zoals tochtigheid, geboorte of ziektebehandeling direct invoeren op de smartphone of tablet werkt gemakkelijk en scheelt u veel tijd. U hoeft niet meer achteraf gegevens in te voeren. CowVision Mobile geeft namelijk automatisch de wijzigingen door aan Comru op de computer, en andersom

Tijdsbesparing: krachtvoergiften mobiel aanpassen

Heeft u Comru gekoppeld aan een voercomputer of melkrobot?

Dan heeft u ook de mogelijkheid om op de mobiel krachtvoergiften aan te passen of restvoerlijsten op te vragen. Dat is handig. Een voorbeeld: Ziet u in de stal dat een koe wat dun is op de mest? Even snel de kilo’s krachtvoer naar beneden bijstellen en CowVision Mobile stuurt het direct door naar de voercomputer. U hoeft hiervoor niet meer naar de computer in de stal te lopen en te wijzigen.

Gemak: direct het individuele celgetal of laatste MPR opvragen

CowVision Mobile beantwoordt direct uw vragen. Nog een voorbeeld: Ziet u tijdens het melken “vlokjes” in de melk van een bepaalde koe? Dan kunt u direct met uw mobiel inzien wat het celgetal is bij deze koe is. Zo heeft u ook toegang tot de laatste MPR of melkmeting. Al uw gegevens heeft u binnen handbereik.   
  

10 meest gestelde vragen:

 1. Heb ik een internetbundel of WiFi nodig?
  Geen internet op uw mobiel? Met CowVision Mobile heeft u niet perse een databundel nodig. Het programma slaat automatisch gegevens op. Wel internet maar niet overal goed bereik? Geen probleem. Bij toegang tot internet, wisselt CowVision automatisch gegevens uit met Comru op de computer.    
 2. Kan ik zonder internet wel gegevens opvragen?
  Ja, dat is geen probleem. CowVision Mobile onthoudt de laatste actuele gegevens. U kunt altijd en overal diergegevens opvragen. U kunt zelfs gegevens invoeren. CowVision Mobile onthoudt de gegevens en stuurt deze door naar Comru op de computer als er wel internet aanwezig is. 
 3. Welke systeemeisen stelt CowVision Mobile aan een telefoon of tablet?
  De minimale systeemeisen vindt u in de rechterkolom op deze pagina. 
 4. Kan ik CowVison Mobile zelf ook op meerdere apparaten gebruiken?
  Met één abonnement kunt u meerdere apparaten bedienen. Zo kunt u bijvoorbeeld in de stal een geboorte invoeren op de smartphone en tijdens de koffie op de tablet een werklijst opvragen voor de dierenarts. Ook als er meerdere personen werkzaam zijn op uw bedrijf, kunnen ze CowVision Mobile gebruiken. U bepaalt. 
 5. Moet ik altijd de computer met Comru aan hebben staan zodat CowVision Mobile de gegevens kan versturen?
  Nee hoor, dat is niet nodig. CowVision Mobile slaat de gegevens op in de cloud. Via de cloud worden de gegevens diverse keren per dag naar uw computer gestuurd.  
 6. Kan ik bij meerdere koeien dezelfde behandeling in één keer invoeren?
  Dat is mogelijk door de “multi-select”-knop in Cowvision Mobile. Zo kunt u bijvoorbeeld meerdere koeien droogzetten. 
 7. Wat gebeurt er als er meerdere personen bij dezelfde koe bijvoorbeeld een tochtigheid zien en deze invoeren op de mobiel?
  Dat is geen probleem, de melding komt maar één keer in Comru terecht dus uw administratie klopt altijd. 
 8. Kan ik ook met grote handen gemakkelijk werken met CowVision Mobile?
  We hebben CowVison Mobile speciaal ontwikkeld voor “boerenhanden”. De knoppen zijn dermate groot zodat u gemakkelijk kan invoeren. Daarnaast werken we met + en – zodat u snel de juiste cijfers selecteert en kunt vastleggen
 9. Wat kost het?
  CowVision Mobile kent geen aanschafbedrag maar een jaarbedrag. In de rechterkolom vindt u de jaarbedragen van CowVision Mobile. 
 10. Ik heb wel CowVision Mobile op mijn telefoon/tablet maar ik kan deze niet gebruiken?
  CowVision Mobile moet geactiveerd worden door AgroVision. Neem contact op met de Commerciële Binnendienst (0570) 664 115 of stuur een e-mail naar info@agrovision.nl. U kunt de inlogcodes van CowVision gebruiken, nadat het programma is geactiveerd. Geen inlogcodes voor CowVision? Dan ontvangt u de inlogcodes via e-mail.  

Interesse?

Bel naar 0570 664 115 of vul het formulier in. U kunt op dit formulier ook rechtstreeks bestellen.

Jaarbedrag:

CowVision brengt alles samen

  

Download CowVision Mobile

U heeft van AgroVision inloggegevens nodig om CowVision Mobile te activeren. U kunt hier alvast het programma downloaden.

     

Werkt u met Agis TFS?

Werkt u met TFS en wilt u CowVision Mobile inzetten? Dat kan! U vraagt koegegevens op van uw veestapel zoals een MPR of koekaart. In de toekomst maken we het ook mogelijk om de dagelijkse gebeurtenissen in te voeren. U, als TFS gebruiker ontvangt 25% korting over het jaarbedrag tot de invoer functionaliteit beschikbaar is. 

Speciaal voor Pocket Comru gebruikers

Maakt u gebruik van Pocket Comru? Dan kunt u nu overstappen naar CowVision Mobile. Het abonnement op de module Pocket Comru wordt dan beeïndigd en CowVision Mobile wordt geactiveerd. Zodra CowVision Mobile is geactiveerd, kunt u de inloggegevens van CowVision gebruiken. Werkt u (nog) niet met CowVision? Dan ontvangt u de inloggegevens via e-mail. Ga naar het bestelformulier om CowVision Mobile te bestellen.

 

 

    

Nieuws uit de Melkveehouderij

Informatie voor studiegroepen melkveehouderij

27-06-2018
Melkveehouderij, Nieuws

Hoe kan automatisering helpen in mijn bedrijfsvoering?Verder lezen

Verder lezen