Home > Sectoren > Financieel > Voor Accountantskantoren > Mifas Service Desktop

Desktop-oplossingen voor Accountantskantoren

Werkt uw klant liever niet online? Dan bieden onze desktop-oplossingen uitkomst. U kunt kiezen uit Mifas Service Desktop en Mifas Accountancy. 

Mifas Service Desktop

Met Mifas Service Desktop kunt u een onbeperkt aantal administraties verwerken van uw klanten die werken met Mifas. Een ideale oplossing om de Mifas-administraties van klanten op een snelle manier te corrigeren en af te sluiten. De bijgewerkte boekhouding kan snel naar de klant worden gestuurd en via specifieke uitwisselingsformaten naar het interne kantoorsysteem voor de eindrapportage worden doorgesluisd.

Mifas Accountancy

Zelf financiële administraties verwerken voor uw klanten? Mifas Accountancy is een gebruiksvriendelijk programma met een snelle controlefunctie waarmee u financiële administraties verwerkt.

Grootboekadministratie, financiële overzichten, inclusief takken (kostenplaatsen) en relaties zijn een aantal functionaliteiten van het programma. De modules In- & Verkoopboek (debiteuren en crediteuren), EDI Factuur (electronisch inlezen van facturen), inlezen digitale factuurberichten van ScanSys. liquiditeitsbegroting en de electronisch BTW aangifte maken het programma compleet. Aangevuld met een snelle controlefunctie en exportmogelijkheden naar rapportagesoftware. U ontzorgt de klant en kunt u nog meer bedrijfsspecifiek adviseren. 

Interesse?

Bel ons! (0570) 664 115

Of vul het contactformulier in

Daarom Mifas!

6.000 agrariërs kiezen voor Mifas:

  • gemak
  • gebruiksvriendelijk
  • zelf financieel inzicht
  • onafhankelijk
  • professionele helpdesk

Financieel nieuws

Managementoverzicht biedt u het overzicht

26-04-2018
Financieel

Wilt u meer inzicht in uw financiële situatie? Dan is het managementoverzicht geknipt voor u. Het is een rapport dat u...
Verder lezen

Verder lezen