Home > Sectoren > Financieel > AgroFinancieel

AgroFinancieel

AgroFinancieel, het pakket voor accountants- en administratiekantoren met agrarische klanten.

AgroFinancieel geeft inzicht in financiële en technische resultaten en draagt hiermee bij aan het verbeteren van het rendement van de onderneming van uw klanten.

Extra dimensie aan uw adviesrol

Het online programma verzamelt informatie uit diverse systemen waardoor het mogelijk is om financiële en technische informatie over de betreffende onderneming te bundelen en overzichtelijk te presenteren. Zo heeft u handvatten om de dienstverlening richting uw klanten te optimaliseren door het geven van meer en zorgvuldig onderbouwde adviezen.

Vergelijking met andere bedrijven

U kunt de financiële gegevens van een agrarische onderneming vergelijken met referentiegroepen die u zelf kunt kiezen en het landelijk gemiddelde. Het gemiddelde en de referentiegroepen worden berekend uit cijfers van alle deelnemende bedrijven, dus ook van bedrijven die niet tot uw klantenkring behoren. Alle financiële en technische data wordt centraal verzameld zodat u altijd werkt met realtime data.

Financieel nieuws

Managementoverzicht biedt u het overzicht

26-04-2018
Financieel

Wilt u meer inzicht in uw financiële situatie? Dan is het managementoverzicht geknipt voor u. Het is een rapport dat u...
Verder lezen

Verder lezen