Mifas Online

 

Start vanaf

€32,50 per maand

Home > Sectoren > Financieel

Mifas Online. Slim met groene cijfers.

De administratie is een belangrijk onderdeel van uw bedrijfsvoering, maar u wilt er niet veel tijd aan kwijt zijn. Mifas Online automatiseert de verwerking van uw facturen en u kunt alle facturen terugvinden in een online dossier. Uitdraaien van facturen en volle mappen op uw bureau zijn daarmee verleden tijd. 

Automatisch verwerken van facturen

We werken steeds meer online en steeds vaker ontvangt u uw facturen digitaal of als pdf in de email. Maar u ontvangt ook nog facturen per post. Hierdoor wordt het boekhouden er niet makkelijker op. Met de slimme scan-en-herkenoplossing van Mifas Online worden al uw facturen automatisch ingelezen en verwerkt. Zelfs de papieren facturen heeft u in een handomdraai gescand en verwerkt. Dat levert u veel gemak en tijd op. 

Online dossier met AgroBox

Bij Mifas Online heeft u een eigen online dossier van AgroBox. AgroBox zet alle facturen om naar een elektronisch formaat waarna Mifas Online ze opneemt als boeking. In uw online dossier vindt u snel uw facturen terug via handige zoekfuncties. Ook ziet u de factuur bij de boeking zelf in Mifas Online.

Online samenwerken met uw accountant

Binnen Mifas Online kunt u uw accountant machtigen om mee te werken. Samen kijkt u naar dezelfde actuele cijfers. U hoeft niet meer met een volle tas ordners naar uw accountant. Hij ziet de facturen direct in Mifas Online.

Bent u accountant? Klik hier voor Mifas Service Online

Verlengstuk van uw internetbankieren

Klik op de afbeelding

In Mifas Online ervaart u veel gemak van een goede uitwisseling met uw bank. Betaalopdrachten worden automatisch door Mifas Online klaargezet. Andersom worden uitgevoerde betalingen en ontvangsten direct vanuit uw banksysteem ingelezen.

Extra inzicht met de liquiditeitsbegroting

Klik op de afbeelding

Meer inzicht in de cijfers betekent korter op de bal zitten. Met de liquiditeitsbegroting in Mifas heeft u direct inzicht in uw geldstroom. Ontstaat er volgende maand een tekort, of juist extra financiële ruimte? Zijn de prijzen hoger dan vorig jaar, of heb ik meer verbruikt? Dankzij Mifas heeft u altijd inzicht en stuurt u eenvoudig bij.  

Interesse?

Bel ons! (0570) 664 115

Of vul het contactformulier in

Meer Nieuws

Wilt u op de hoogte blijven, van onze Nieuwtjes, tips en trucs?
Meld u aan voor de Nieuwsbrief

Daarom Mifas!

6.000 agrariërs kiezen voor Mifas:

  • gemak
  • gebruiksvriendelijk
  • zelf financieel inzicht
  • onafhankelijk
  • professionele helpdesk

De kracht van Mifas Online

Wat anderen vinden van onze producten

Financieel nieuws

Managementoverzicht biedt u het overzicht

26-04-2018
Financieel

Wilt u meer inzicht in uw financiële situatie? Dan is het managementoverzicht geknipt voor u. Het is een rapport dat u...
Verder lezen

Verder lezen