Home > Over ons > Werken bij AgroVision > Verbind verschillende thema’s op een melkveebedrijf

Stagiair / afstudeerder

(Integreer de thema’s op een melkveebedrijf in 1 centrale cockpit)

De melkveehouder moet op zijn bedrijf verschillende thema’s met elkaar verbinden om tot de optimale keuzes voor zijn bedrijf te komen. Denk daarbij aan diermanagement, voeding, ruwvoerteelt binnen de mestwetgeving en financieel management. Binnen CowVision komen deze thema’s samen en verbinden we de thema’s tot een integrale cockpit voor het gehele melkveebedrijf. We zijn op zoek naar iemand die overzicht heeft op het gehele melkveebedrijf en verbindingen kan leggen. Denk bijvoorbeeld aan het verbinden van voerdata (VoerwinstMonitor) met mineralendata (AgroMineraal) om de stikstof en fosfaat efficiëntie van het gevoerde rantsoen in beeld te brengen en te voorspellen wat dit betekent in BEX, melkproductie en euro’s. Een ander voorbeeld is het integreren van MPR- en diergezondheid gegevens met grond- en gewasonderzoek. We staan open voor meer en andere verbindingen.

Verbind verschillende thema’s op een melkveebedrijf en vertaal dit in een eenvoudige en praktisch direct toepasbare cockpit voor onze CowVision veehouders.

  • Periode        : vanaf september 2017
  • Duur            : minimaal 6 maanden
  • Standplaats: Deventer

Stagiair die we zoeken

Wij zoeken iemand met een brede kennis van het melkveebedrijf. Hij of zij moet goed overzicht hebben op de processen die spelen op het melkveebedrijf en de drive hebben om de melkveehouder vooruit te helpen met praktisch toepasbare software. Opleidingsniveau is WUR of HAS.

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie over deze opdracht kun je contact opnemen met Fokko de Vries, teamleider support,  bereikbaar via telefoonnummer 0570 – 664111 of per e-mail f.devries@agrovision.nl

Indien je direct je interesse voor deze opdracht kenbaar wilt maken kun je dit doen door jouw motivatie en c.v. te zenden aan Liesbeth Hekkers (HR adviseur), e-mail adres l.hekkers@agrovision.nl

AgroVision Nieuws

Sneltoetsen in Pigmanager

28-06-2018
Varkenshouderij

We krijgen regelmatig de vraag waarom de rekenmachine uit Pigmanager is gehaald. Het icoontje is weg, maar u roept...
Verder lezen

Verder lezen