Home > Over ons > Werken bij AgroVision > Software engineers (M/V) voor Frontend en Backend engineering

Vacature

Bij AgroVision zijn we continue in ontwikkeling en groei. Dat merken we ook met de overgang naar de cloud. Dat betekent dat we volop ruimte hebben voor ambitieuze en leergierige software engineers die zich thuis voelen in de wereld van de Frontend en/ of Backend van software engineering.  Vanuit deze werelden weet je als geen ander hoe belangrijk het is dat je applicatie aan de achterkant ‘Rock Solid’ moet zijn. Vanuit de Frontend engineering ben je mens-en techniekgericht, leergierig naar de ontwikkelingen op UX gebied en ben jij diegene die de klant en gebruikers blij maakt met een applicatie die bij hen past. Het programmeren en nadenken over mooie applicaties is je als het ware in je bloed gegoten en is je hobby inmiddels je beroep geworden. 

Herken jij jezelf in bovenstaande? Reageer dan snel als;

Software engineers (M/V) voor Frontend en Backend engineering

Wat ga je doen als Software engineer bij AgroVision:

Binnen al onze business units zijn de disciplines Sales, Support en Innovatie en Development ondergebracht. Vanuit de marktontwikkelingen en de ontwikkelingen op technologisch gebied, merken we dat er veel data beschikbaar is. Die data gebruiken wij voor onze software applicaties om de agrarische sector te helpen bij hun dagelijkse bedrijfsvoering. Wij maken die slimme software in eigen huis en zijn daarmee onderscheidend in de markt. Die ontwikkeling op internationaal vlak wordt mede mogelijk gemaakt door onze leergierige Software engineers. Om die groei te houden, zijn we op zoek naar jouw kennis en vaardigheden.

Als Software-engineer ga je met jouw kennis en expertise aan de slag samen met onze andere engineers en Business analisten. Daarbij beschik je over het vermogen om alle processen te overzien en ben je analytisch in staat om de verschillende programmeertalen met elkaar te verbinden. Het mooie aan de groei van onze organisatie is dat je in de volle breedte meewerkt aan de ontwikkeling van de verschillende applicaties en daarmee ook jouw stempel op de applicatie kunt zetten, zowel als Frontend - als Backend ontwikkelaar. Belangrijk in deze rol is dat je zelfstandig aan de slag gaat en je verantwoordelijk voelt voor jouw onderdeel van het project. Het is dan ook een ‘plus’ als je al  brede ervaring hebt op het gebied van  samenwerking en projectmatig werken binnen een team.

Ook de volgende onderdelen maken deel uit van je werkzaamheden:

 • het voeren van overleg over specificaties en maken van inschattingen over de work load;
 • het meebeslissen over de haalbaarheid van de komende sprint en je daaraan committeren;
 • het ontwikkelen en technisch testen van de software, programmeren is leuk maar testen hoort erbij;
 • het intercollegiaal uitvoeren van code reviews;
 • na elke Scrum sprint een werkend en potentieel uitleverbaar product opleveren.

Wat vragen we van je:

 • je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding op het gebied van software engineering;
 • je hebt aantoonbare ervaring met programmeertalen en frameworks zoals C#, SQL-server, Typescript, CSS/Sass/Less, Javascript (JQuery, Knockout), EntityFramework, MSTest/Nunit, Ionic en MVC;  
 • als je ervaring en kennis hebt met het opzetten van JSON/WebApi webservices in de Microsoft-stack dan is dat zeker een plus;
 • je hebt aantoonbare ervaring met Visual studio, MS SQL Server, Team Foundation server;
 • je bent bekend met de werkmethodiek volgens Agile/Scrum en wil je daarin verder ontwikkelen;
 • je bent ambitieus, een gedegen vakprofessional, werkt zelfstandig, gestructureerd en bent leergierig;  
 • je werkt graag in teamverband, houdt van uitdagingen en maakt deze ook af;
 • als je beschikt over ruime ervaring in deze wereld vanuit een rol als consultant dan is dat een pre;
 • je wil je graag verder ontwikkelen, niet alleen vakinhoudelijk maar ook als vakprofessional en zoekt die ruimte ook op.

Wat biedt AgroVision jou:

Kom je AgroVision versterken met jouw kennis en expertise dan bieden wij jou een groeiende organisatie met een platte organisatiestructuur, korte lijnen en een informele en respectvolle werksfeer. We bieden je volop ruimte om de functie zelfstandig vorm te geven binnen flexibele werktijden. Qua locatie zitten we op korte afstand van de A1 en zijn dus goed aan te rijden vanuit de windstreken Apeldoorn, Amersfoort, Zwolle, Arnhem en Nijmegen. Je werkplek bevindt zich in een mooi kantoorpand met eigen bedrijfskantine.

Wij bieden verder veel ruimte voor eigen groei en ontwikkeling, zeker op het inhoudelijke vlak van software ontwikkeling. Daarom organiseren we periodiek events als Makerslab en Hackaton om je ontwikkelaarskunsten scherp te stellen. Tot slot ontvang je een marktconform salaris, reiskostenvergoeding, 30 vakantiedagen en een vaste 13e maand.  

Contact:

Meer weten over de mogelijkheid om als Software engineer bij ons aan de slag te gaan? Bel dan met Liesbeth Hekkers,  0570 – 664134. Zij staat je graag te woord!

Reageren:

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan nu je motivatie en CV aan Liesbeth Hekkers, HR adviseur a.i. bij AgroVision, via werkenbij@agrovision.nl o.v.v. “Software engineer”.

 

 

AgroVision Nieuws

Van MilieuKeur naar PlanetProof

18-06-2018

Naast bekende certificaten GlobalGAP en VoedselVeiligheid Akkerbouw maakt in de akkerbouw en groenteteelt een nieuwe...
Verder lezen

Verder lezen