Home > Over ons > Werken bij AgroVision > Meewerkstage Marketing & Communicatie

Meewerkstage

Marketing & Communicatie

Hands-on alle aspecten van het vak meemaken

Ben je een enthousiaste, leergierige, resultaatgerichte, pro actieve, ondernemende en creatieve derdejaars student die alles uit zijn/haar stage wilt halen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor de afdeling Marketing & Communicatie zijn we op zoek naar een stagiair voor de stageperiode van februari 2019 - juni 2019.

Als stagiair ben je volledig part-of-the-team. Dit team bestaat uit één marketingmanager en twee marketing medewerkers die zich dagelijks bezighouden met zowel het intern als extern positioneren, uitdragen en verstevigen van AgroVision en vooral haar producten

Wie zijn wij?

AgroVision levert programma’s voor management en boekhouding voor de agrarische ondernemer in binnen- en buitenland. Voor de agribusiness biedt AgroVision hoogwaardige ICT-oplossingen. De agrarische software van AgroVision is niet alleen praktisch, maar ook altijd up-to-date. AgroVision speelt in op ontwikkelingen in de agrarische sector, de gewijzigde regelgeving en de wensen en suggesties van gebruiker.

Wat ga je doen?

De stageperiode wordt ingevuld door aan de ene kant veel praktijk. Hierbij valt te denken aan het organiseren van klantendagen, beurzen, content management, het schrijven van commerciële teksten voor o.a. de direct-mailing, nieuwsbrieven en flyers.

Daarnaast komen we, afhankelijk van jouw studiedoelen, samen tot een passende stageopdracht. Dat kan bestaan uit bijvoorbeeld een marktonderzoek of een onderzoek voor productlanceringen. Het gekozen onderzoek kan zowel gericht zijn op de Nederlandse of internationale markt.

Je profiel

Je volgt een HBO opleiding in de richting Marketing, Communicatie, Commerciele economie etc. en je bent actief op meerdere Social Media kanalen zoals Instragram, LinkediIn en Facebook.

Daarnaast:  

  • Vind je het leuk om teksten te schrijven en om contact te leggen met verschillende partijen
  • Kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken
  • Houd je van afwisseling, maar kun jij, je ook vastbijten in een probleem
  • Heb je een sterke persoonlijkheid en wil je graag jezelf verder ontwikkelen op het gebied van marketing/communicatie
  • Affiniteit met de landbouw is een pré
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is vereist

Wij bieden

Een leuke en leerzame meewerkstage binnen een innoverend IT bedrijf waar je overal bij betrokken wordt. Binnen de organisatie heerst een informele sfeer en hands- on mentaliteit. Dit is jouw manier om jouw talenten en theoretische kennis in de praktijk toe te passen.

Wil je ons team komen versterken?

Solliciteren kan via een mail te sturen naar werkenbij@agrovision.com.

Heb je nog vragen, neem dan contact op met Linda Damen (Marketing Manager), l.damen@agrovision.nl

AgroVision Nieuws

Eerst uitval bij biggen, daarna spenen invoeren

29-10-2018
Nieuws, Varkenshouderij

U gebruikt de PigVision Mobile app en u vraagt zich af waarom u bij de speenlijst de uitval van de biggen niet kwijt...
Verder lezen

Verder lezen