Home > Over ons > Werken bij AgroVision > Medewerker Commerciële binnendienst

Vacature

Medewerker Commerciële binnendienst

36 tot 40 uur

Wat ga je doen als Medewerker Commerciële binnendienst: 

Als medewerker Commerciële binnendienst krijg je energie van het dagelijkse klantcontact dat je hebt. Van potentiële gebruikers tot aan vaste gebruikers, met hen heb je dagelijks telefonisch contact. Potentiële klanten bellen omdat ze benieuwd zijn naar onze bedrijfsmanagement oplossingen, vaste klanten bellen voor een advies op het gebied van een aanvulling op hun huidige systeem. Aan jou dan de mooie taak om de klant goed te adviseren. De behoeftes van de klant kun jij makkelijk vertalen naar de juiste oplossing  

Naast het opstellen van offertes, beantwoorden van vragen van klanten over offertes en onze producten, is het nabellen van leads en het zelf telefonisch verkopen van onze producten een belangrijk onderdeel van je werk. Binnen het team van de Commerciële binnendienst vorm je samen met de accountmanagers en distributeurs de spil voor onze Sales in zowel binnen – als buitenland. Onze accountmanagers, distributeurs en klanten werken wereldwijd, juist dit aspect spreekt je aan en doordat je je talen spreekt ben je een goed aanspreekpunt voor hen.

Wat vragen we van je:

  • Uitstekende contactuele eigenschappen en commercieel inzicht; 
  • Een oplossings – en klantgerichte houding, zelfstandigheid, stressbestendig en accuraat; 
  • Relevante werkervaring bij voorkeur in een commerciële organisatie binnen de agrarische sector; 
  • Een proactieve houding met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel; 
  • Goede beheersing zowel mondeling als schriftelijk van de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een plus; 
  • Een relevante afgeronde opleiding op MBO/HBO niveau; 
  • Het is een pre als je ervaring hebt in en/of affiniteit hebt met de agrarische sector.

 Wie is AgroVision :

AgroVision  is gevestigd in Deventer en ontwerpt, verkoopt en ondersteunt bedrijfs-managementsystemen voor de agrarische ondernemer in binnen- en buitenland. Met deze systemen kunnen ondernemers hun bedrijfsvoering optimaliseren en voldoen zij aan eisen die door de overheid en afnemers gesteld worden. Ook voor de agribusiness biedt AgroVision  hoogwaardige ICT-oplossingen. De agrarische software van AgroVision  is niet alleen praktisch, maar ook altijd up-to-date. AgroVision  speelt in op ontwikkelingen in de agrarische sector, de gewijzigde regelgeving en de wensen en suggesties van gebruikers. AgroVision  heeft dochterbedrijven in België (CercoSoft) en Denemarken (AgroSoft) en distributeurs op vele plekken in de wereld.

Wat biedt AgroVision  jou:

Kom je AgroVision  versterken met jouw kennis en expertise dan bieden wij jou een groeiende internationale organisatie met een platte organisatiestructuur, korte lijnen en een informele en respectvolle werksfeer. We bieden je volop ruimte om de functie zelfstandig vorm te geven. Qua locatie zitten we op korte afstand van de A1 en zijn dus goed aan te rijden vanuit de windstreken Apeldoorn, Amersfoort, Zwolle, Arnhem en Nijmegen. Je werkplek bevindt zich in Deventer in een mooi kantoorpand met eigen bedrijfskantine. Wij bieden verder veel ruimte voor eigen groei en ontwikkeling. Bij AgroVision  kennen we ook goede arbeidsvoorwaarden, denk aan; marktconform salaris, goede pensioenvoorziening, 30 vakantiedagen en een vaste 13e maand. 

Contact:

Meer weten over de mogelijkheid om als medewerker Commerciële binnendienst bij ons aan de slag te gaan? Bel dan met Herman Lenderink, Teamleider Commerciële binnendienst op 0570 – 664 144. Hij staat je graag te woord! 

Reageren:

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan nu – voor  30 juni a.s.- je motivatie en CV aan Liesbeth Hekkers, HR adviseur a.i. bij AgroVision , via werkenbij@AgroVision.nl o.v.v. Medewerker Commerciële binnendienst.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

 

 

AgroVision Nieuws

Sneltoetsen in Pigmanager

28-06-2018
Varkenshouderij

We krijgen regelmatig de vraag waarom de rekenmachine uit Pigmanager is gehaald. Het icoontje is weg, maar u roept...
Verder lezen

Verder lezen