Home > Over ons > Werken bij AgroVision > Flexibele bijbaan

Flexibele bijbaan - Studenten HAS

Ben je momenteel tussen de 18 en 23 jaar en ben je op zoek naar een bijbaan die zich aanpast aan je collegeuren en goed betaald per uur? Heb je snel door hoe applicaties werken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

We zoeken Installateurs

Als installateur van AgroVision betekent dit dat je op afstand bij onze eindgebruikers, de software applicaties die wij ontwikkelen, installeert. Dit doe je gedurende een aantal uren per dag gedurende de week, op basis van een planning. Deze planning wordt gemaakt door onze centrale planningsafdeling in Deventer en houdt rekening met je beschikbaarheid gedurende de week. Vandaar dat deze flexibele bijbaan goed te combineren is met je studie. Voordat je daadwerkelijk aan de slag gaat als Installateur, krijg je een uitgebreide trainingsdag in Deventer.

Wil je meer weten over deze bijbaan of je alvast aanmelden?

Reageer dan met een korte en bondige reactie naar Liesbeth Hekkers, HR adviseur a.i. via werkenbij@agrovision.nl onder vermelding van ‘Flexibele bijbaan’. We nemen daarna contact met je op om kennis te maken!

AgroVision

AgroVision is gevestigd in Deventer en ontwerpt, verkoopt en ondersteunt bedrijfsmanagementsystemen voor de agrarische ondernemer in binnen – en buitenland. Met deze systemen kunnen ondernemers hun bedrijfsvoering optimaliseren en voldoen zij aan de eisen die door overheid en afnemers wordt gesteld.

AgroVision Nieuws

Van MilieuKeur naar PlanetProof

18-06-2018

Naast bekende certificaten GlobalGAP en VoedselVeiligheid Akkerbouw maakt in de akkerbouw en groenteteelt een nieuwe...
Verder lezen

Verder lezen