Home > Over ons > Nieuws > Melkveehouderij

Nieuw in CowManager: Fertility Insights en nieuw prijsmodel

13-06-2018

CowManager monitort de vruchtbaarheid, gezondheid en voeding van uw koeien met indrukwekkende precisie. AgroVision is dealer van het CowManager systeem voor Nederland en Vlaanderen en neemt zowel Sales als Support voor haar rekening. 

Nieuw in CowManager: Fertility Insights

 

 

 

 

 

 

De module Vruchtbaarheid is uitgebreid met Fertility Insights. Een slimme combinatie van koe events met CowManager tocht attenties geeft extra informatie over de vruchtbaarheidsstatus van een koe. Is ze cyclisch of cysteus? Wat is haar tocht interval? Was de inseminatie succesvol? Is ze nog steeds drachtig of heeft ze geaborteerd? Is haar baarmoeder schoon na afkalven? Al deze data kan worden gedownload via overzichtelijke rapporten voor zowel vruchtbaarheidsmanagement als bij checks van de veearts.

Een snel overzicht van alle koe data helpt u sneller en beter keuzes te maken. Dit zal u ondersteunen in het kiezen voor inseminatie, minimaliseren van (onnodige) drachtcontroles en stress en zal u een hoop tijd schelen. Lees meer over CowManager

Nieuw prijsmodel CowManager: Abonnement+

U kunt nu ook voor het Abonnement+ prijsmodel kiezen. Met dit prijsmodel heeft u de keuze om per maand, kwartaal of jaar te betalen. U krijgt daarbij, zolang het abonnement betaald wordt, onbeperkte garantie op de sensors en onbeperkte software licentie. Bij dit prijsmodel heeft u een lagere investering bij de start. Daarbij kunt u zelf bepalen of u de hele veestapel of een deel hiervan een sensor geeft.

CowManager is te gebruiken in alle mogelijk situaties en bestaat uit drie modules: vruchtbaarheid, gezondheid en voeding. De informatie voor elk van deze drie modules is gebaseerd op metingen van oortemperatuur, activiteit, herkauwen, vreten en rustgedrag.

Weten wat voor uw bedrijf de kosten zijn? Vraag direct een adviesgesprek en demo aan.

 

 

Wat anderen vinden van onze producten