Home > Over ons > Nieuws

Wie krijgt u aan de telefoon?

07-12-2017

Het support team van AgroVision staat dagelijks voor u klaar om al uw vragen en wensen te beantwoorden. Stuk voor stuk collega’s uit hetzelfde hout gesneden met een zelfde passie voor boeren.

Marjolijn stelt zich voor

Ik ben Marjolijn Wessel-Smits, 27 jaar. Opgegroeid en grootgebracht in het Groningse landschap tussen de pootaardappels en de trekkers. Een aantal jaren geleden heb ik ’t Hogeland geruild voor het Overijsselse Salland. Inmiddels ben ik een troste moeder van een dochter (3) en zoontje van (1). 

Natuurlijk ben ik nog regelmatig te vinden op de boerderij van mijn ouders en mijn broer. Ik vind de oogsttijd het mooist, je weet waar je het dan allemaal voor doet. Alles wat met akkerbouw te maken heeft boeit me. Ik ben er echt trots op dat we met zijn allen zorgen voor het voedsel in de wereld. Daar moeten we zuinig op zijn. 

Sinds januari 2017 ben ik 4 dagen per week werkzaam op de afdeling Frontoffice Teelt waar ik vragen en wensen beantwoord over CropVision, CROP, Comwaes en Bolwerk. Ik vind het leuk dat ik dagelijks allerlei typen ondernemers spreek met uiteenlopende vragen. Dit houdt mij ook weer scherp en betrokken. Het is heel fijn om na afloop van het gesprek te merken dat iemand enthousiast is over de oplossing of het antwoord. Dat hoop ik namelijk ook over te brengen. Wellicht heeft u mij al een keer gesproken. Zo niet, dan hoop ik dat ik u binnenkort ook een keer mag helpen.

AgroVision Nieuws

Eerst uitval bij biggen, daarna spenen invoeren

29-10-2018
Nieuws, Varkenshouderij

U gebruikt de PigVision Mobile app en u vraagt zich af waarom u bij de speenlijst de uitval van de biggen niet kwijt...
Verder lezen

Verder lezen