Home > Over ons > Nieuws

Wat krijgt u als u resultaten inzendt?

06-03-2018

U wilt toch graag weten of u in 2017 technisch goed draait. Dat ziet u uiteraard in de stal, maar wilt u graag bevestigd zien door uw resultaten te vergelijken met die van uw collega’s. Wij kunnen u bij helpen door vergelijkingsmateriaal aan te bieden. Stuur uw resultaten gratis in en vergelijk ze met die van uw collega-varkenshouders.

Agrovision publiceert geen bedrijfsvergelijking meer. Als u uw gegevens nu instuurt, vergelijkt u wel uw technische- en economische kengetallen met die van collega-varkenshouders. Net zoals de voorgaande jaren.


Waar vindt u dan uw resultaten terug?

Klik op de knop Bedrijfsvergelijking voor:

·         Een sterkte-zwakte-analyse. Vergelijk de kengetallen van uw bedrijf met een eigen gekozen referentiegroep. U ziet direct waar u beter, of minder scoort ten opzichte van die referentiegroep.

·         Referenties. Uw bedrijfskengetallen vergelijken met het landelijke gemiddelde.

·         De ranglijst. Uw bedrijf in een ranglijst met vergelijkbare bedrijven. U ziet direct hoe uw bedrijf draait t.o.v. andere individuele bedrijven.

Met een paar muisklikken doet u al mee:

Pigmanager:
Klik op Systeembeheer, Internetdiensten, Bedrijfsvergelijking en kies voor de optie insturen van de resultaten.

FARM:

Klik in het varkensprogramma op 8 Uitwisseling, 8.16 Bedrijfsvergelijking en dan op het groene vinkje om uw resultaten in te sturen.

Ook als u alleen het technische gedeelte bijhoudt, kunt u toch meedoen aan de bedrijfsvergelijking!

AgroVision Nieuws

Nieuw in CowManager: Fertility Insights en nieuw prijsmodel

13-06-2018
Nieuws, Melkveehouderij, Algemeen

CowManager monitort de vruchtbaarheid, gezondheid en voeding van uw koeien met indrukwekkende precisie. AgroVision is...
Verder lezen

Verder lezen