Home > Over ons > Nieuws

Ronald Vernooij nieuwe accountmanager voor pluimvee- en varkenshouderij

09-06-2015

Onlangs heeft Ronald Vernooij de overstap gemaakt van de helpdesk van AgroVision naar de salesafdeling. Ronald Vernooij was, tot voor enkele jaren geleden, varkenshouder te Ravenswaaij en werkt ondertussen al een paar jaar bij AgroVision.

Ronald stelt zich graag even aan u voor:
Ik ben Ronald Vernooij, 39 jaar geleden geboren in Ravenswaaij (in de mooie Betuwe). Thuis hadden wij een varkensbedrijf met een deel akkerbouw. Na de HAS heb ik 14 jaar in maatschap met mijn ouders en boer op ons varkensbedrijf gewerkt.  Ik was verantwoordelijk voor de zeugen en de administratie. En dat laatste wekte mijn interesse in automatisering. Van jongs af aan, werkte ik met de producten van AgroVision. In 2012 besloot ik, dat een toekomst in de maatschap met mijn broer niet de juiste was en ben ik als supportmedewerker bij AgroVision gaan werken. Het was een ontzettende leerzame en leuke tijd, waarin ik mij verder heb kunnen ontwikkelen. Mijn ervaringen als veehouder kwamen daar erg goed van pas.

En dan nu verder als accountmanager in de Pluimvee- en Varkenshouderij. Ik zie veel nieuwe mogelijkheden en wil samen met onze klanten kijken hoe we software nog beter kunnen inzetten om hun bedrijfsvoering zo optimaal mogelijk uit te voeren.

Tenslotte, het thuisfront, dat is voor mij heel belangrijk. Ik ben in 2003 getrouwd met Angelique en samen hebben wij 2 dochters (Esmee en Iris) gekregen, inmiddels 10 en 8 jaar oud. We wonen in het dorpje Asch in een huis met een stukje grond erbij. We hebben veel plezier van onze “miniboerderij” met een hond, kat, konijnen, kippen, eenden en 3 shetlanders en steken daar ook veel vrije tijd in.

We spreken elkaar snel! 

Ronald Vernooij
Accountmanager

 

 

AgroVision Nieuws

Eerst uitval bij biggen, daarna spenen invoeren

29-10-2018
Nieuws, Varkenshouderij

U gebruikt de PigVision Mobile app en u vraagt zich af waarom u bij de speenlijst de uitval van de biggen niet kwijt...
Verder lezen

Verder lezen