Home > Over ons > Nieuws

Regelmatig backup maken voorkomt veel ellende

29-03-2018

Af en toe krijgen we een telefoontje van een klant dat de pc is gecrasht en dat de harde schijf niet meer te redden valt. Zelfs niet na een, dure recovery-actie van uw pc-leverancier. En tot overmaat van ramp heeft de klant geen reservekopie gemaakt op een usb-stick.

Dat kunt u voorkomen door regelmatig een kopie te maken. Zo heeft u altijd de zekerheid dat uw gegevens bewaard blijven. Zorg ervoor dat u in ieder geval elke keer nadat u veel gegevens heeft ingevoerd, een reservekopie maakt.

Een usb-stick kan meerdere kopieën bevatten. Verwijder oudere kopieën niet. Pas als deze vol dreigt te raken, kunt u de oudste bestanden verwijderen.

Pigmanager
Ga naar systeembeheer en kies bovenin uw scherm de knop reservekopie maken. Kies de juiste schijfletter voor de usb-stick en klik op ok.

FARM
Sluit FARM af via het deurtje rechtsboven in de hoek. Controleer of de juiste schijfletter is ingevoerd en klik daarna op de knop backup en afsluiten.

Neem na het succesvol maken van een reservekopie/backup de usb-stick uit de pc. De veiligste oplossing is om de stick niet in dezelfde ruimte te bewaren als uw pc.  

Heeft u vragen over het maken van een reservekopie, neem dan contact op met de helpdesk. Wij staan u graag te woord.

AgroVision Nieuws

Eerst uitval bij biggen, daarna spenen invoeren

29-10-2018
Nieuws, Varkenshouderij

U gebruikt de PigVision Mobile app en u vraagt zich af waarom u bij de speenlijst de uitval van de biggen niet kwijt...
Verder lezen

Verder lezen