Home > Over ons > Nieuws

PigVision Mobile blijkt schot in de roos

28-03-2018

Sinds de lancering van PigVision Mobile werken ruim 100 Belgische en Nederlandse klanten met PigVision Mobile. De app, die zowel op IOS als op Android werkt, maakt het mobiele werken in de stal mogelijk. Geen dubbele registratie meer, maar direct gegevens verwerken in de database van uw registratieprogramma.

PigVision Mobile maakt het mogelijk om gegevens rond dekken, werpen en spenen te verwerken. Dus ook omnummeren van zeugen, uitval zuigende biggen, verplaatsen van zeugen en behandelingen is direct in de stal in te voeren. De zeug is door een barcode op de zeugenkaart eenvoudig te scannen en op te roepen. Ook het intypen van de zeug, of via een werklijst opzoeken behoort tot de mogelijkheden. En u hoeft daarvoor geen wifi in de stal te hebben. PigVision Mobile slaat al uw invoer op en wisselt uit op het moment dat het de wifi-verbinding weer oppakt.
De verdere ontwikkeling van de app staat niet stil. Maandelijks zult u ontdekken dat er telkens meer functionaliteiten in PigVision Mobile toegevoegd worden. 

Winnaars smartphone
Op de LIV Venray hebben we elke dag uit de vele aanmeldingen een winnaar getrokken. Deze dagwinnaars hebben elk een smartphone gewonnen. In de brief zijn de heer en mevrouw Boudewijns al genoemd. De andere twee winnaars: Jos Weijs uit Castenray, Landbouwbedrijf Aarts uit Bladel hebben hun prijs inmiddels ook ontvangen.

Bent u ook geïnteresseerd om uw zeuggegevens via uw mobiel in app in te voeren? Meld u zich dan vandaag nog aan via het contactformulier

AgroVision Nieuws

Sneltoetsen in Pigmanager

28-06-2018
Varkenshouderij

We krijgen regelmatig de vraag waarom de rekenmachine uit Pigmanager is gehaald. Het icoontje is weg, maar u roept...
Verder lezen

Verder lezen