Home > Over ons > Nieuws

Online, snelle en actuele rapporten met PigVision DWS Monitor

27-09-2017

Uw managementsysteem geeft u een stroom aan informatie. Maar welke informatie is voor u nou echt van belang? Waar stuurt u op? Hoe houdt u die informatie eenvoudig in beeld? AgroVision biedt u daarvoor PigVision DWS Monitor. Krachtige, doeltreffende rapporten met alleen die informatie die u belangrijk vindt, rondom Dekken, Werpen en Spenen. Snel, actueel en doeltreffend.

Klik hier voor een voorbeeld van de DWS Monitor

Als bedrijfsleider van een modern varkensbedrijf heeft u behoefte aan inzicht in uw bedrijfsvoering. Het liefst iedere week een overzicht van de prestaties. AgroVision biedt u DWS Monitor, een online- rapportagetool met de actuele informatie van uw bedrijf. Dekstal- en kraamstalmanagement zijn uitgewerkt in tabellen en grafieken. Ook bieden wij u nieuwe kengetallen zoals bijvoorbeeld het % binnen 7 dagen gedekt en % worpen met meer dan 2 doodgeboren. Ook krijgt u eenvoudig antwoord op vragen als: Wat presteren uw 1e worps zeugen tov van uw 2e worpszeugen?

En u heeft in één overzicht uw afwijkende zeugen, te lang gust of zeugen die allang hadden moeten werpen. Met deze rapporten ziet u snel welk resultaat een bepaalde dek werp of speengroep/-week heeft. U kunt deze resultaten met uw medewerkers bespreken en sturen waar nodig is. Doeltreffende actuele informatie waar u uw bedrijf snel mee verbetert.

Dit alles automatisch in uw mail zonder dat u iets op hoeft te vragen.  De informatie is overal op te vragen en geeft duidelijke informatie over de gang van zaken op het bedrijf.

Geef u hier op voor deze service

De PigVision DWS Monitor is drie maanden gratis. Als u deze rapportage wilt blijven ontvangen, nemen wij na het verlopen van de proefperiode contact met u op met een passend aanbod. Wilt u sowieso de proefperiode omzetten, neem dan contact met ons op.

AgroVision Nieuws

Sneltoetsen in Pigmanager

28-06-2018
Varkenshouderij

We krijgen regelmatig de vraag waarom de rekenmachine uit Pigmanager is gehaald. Het icoontje is weg, maar u roept...
Verder lezen

Verder lezen