Home > Over ons > Nieuws

Nieuwe technieken werken niet meer op Windows XP

29-03-2018

Microsoft stopte in 2014 met de doorontwikkeling van Windows-XP en in april 2017 met Windows Vista. Draait uw pc met één van die besturingssystemen? Dan is ons advies om deze pc te vervangen zodat u voor de programmatuur en de beveiliging bij bent. Zeker als u van plan bent om te gaan werken met PigVision Mobile is een pc met minimaal Windows 7 een vereiste.

Nieuwe programma’s hebben steeds vaker problemen met Windows XP en Vista en de internetbrowsers die hier op staan. De technologie van, met name, communicatie met derden, koppelingen met procescomputers en online programma’s moderniseren in een hoog tempo. Microsoft werkt ook de beveiliging op XP en Vista niet meer bij.
Het kan voorkomen, dat uw klimaat-/voer- of procescomputer niet op een nieuwe besturingssysteem draait. Hier kan een netwerk uitkomst bieden. U behoudt de XP/Vista-machine voor die programma's. Uw overige programma’s  (bijvoorbeeld  telebankieren en de koppeling in Pigmanager met PigVision Mobile) gebruikt u dan op de nieuwe pc met actuele technologie en beveiligingen.

AgroVision Nieuws

Sneltoetsen in Pigmanager

28-06-2018
Varkenshouderij

We krijgen regelmatig de vraag waarom de rekenmachine uit Pigmanager is gehaald. Het icoontje is weg, maar u roept...
Verder lezen

Verder lezen