Home > Over ons > Nieuws

Nieuwe helpdeskmedewerker: Chris van Bostelen

12-01-2018

Mijn naam is Chris van Bostelen, Ik ben 43 jaar en werk sinds begin november bij AgroVision als medewerker Frontoffice teelt. U kunt mij aan de telefoon krijgen als u vragen heeft over een van onze teeltregistratie programma’s. Mocht dat zo zijn dan hoop ik u snel weer op weg te kunnen helpen.

Ik ben geboren en getogen op het vleesvarkensbedrijf van mijn ouders in Otterlo. Na het VWO heb ik in Deventer op de agrarische hogeschool Larenstein gezeten. Voor ik bij AgroVision terecht kwam heb ik bij een aantal verschillende bedrijven in verschillende sectoren gewerkt. Vanaf 2009 heb ik gewerkt bij de Bredelaar, een proefbedrijf voor gewasbeschermingsmiddelen. Hier heb ik mij bezig gehouden met de teelt en verzorging van vele verschillende gewassen. Verder was ik verantwoordelijk voor een goede uitvoering van de aardappelproeven.

Ik woon samen met mijn vrouw in Gendt, waar we een leuke vrijstaande woning hebben met een vrijstaande schuur. In deze schuur houd ik mij in mijn vrije tijd bezig met het ontwerpen van steigerhouten meubels. Dit is een beetje een uit de hand gelopen hobby.  

AgroVision Nieuws

Eerst uitval bij biggen, daarna spenen invoeren

29-10-2018
Nieuws, Varkenshouderij

U gebruikt de PigVision Mobile app en u vraagt zich af waarom u bij de speenlijst de uitval van de biggen niet kwijt...
Verder lezen

Verder lezen