Home > Over ons > Nieuws

Managementoverzicht biedt u het overzicht

26-04-2018

Wilt u meer inzicht in uw financiële situatie? Dan is het managementoverzicht geknipt voor u. Het is een rapport dat u inzicht geeft in de kosten/opbrengsten op uw bedrijf, afgezet tegen eenheden: overzichten per vierkante meters, gemiddeld aantal dieren of afgeleverde kilogrammen: u bepaalt!

Het managementoverzicht is sinds 2012 beschikbaar en is aangepast aan de wensen van collega-gebruikers, zodat u nog sneller een rapport maakt en opvraagt. Het instellen van een rapport is eenvoudiger geworden. Vanuit Pigmanager en Comru haalt u snel technische kengetallen uit de dieradministratie. 

Het instellingenscherm past beter op uw beeldscherm waarin u zelf de keuze heeft of u de selecties in beeld wilt hebben, of de berekeningen. Ook nieuw is de mogelijkheid om de uitkomst per 100 eenheden weer te geven, zodat de bedragen op het overzicht niet erg klein worden.

In het overzicht staan de kosten als een negatief bedrag genoemd en de opbrengsten als een positief bedrag. Ook toont het managementoverzicht toename in vermogen (bijvoorbeeld stijgend banksaldo) positief. Toenemende schulden worden negatief getoond. Dat past bij de weergave van de kosten en opbrengsten.

Ingestelde rapporten slaat u snel op. Heeft u gekozen voor de snelkeuze bij periodes? Het programma schuift de periodes automatisch door, als u het overzicht op een later tijdstip weer opvraagt.

Heeft u het bovenstaande gelezen en staat u te popelen om zelf met het managementoverzicht aan de slag te gaan? Wanneer u Mifas Financieel heeft geopend, kiest u Financieel, Overzichten, Managementoverzicht.

AgroVision Nieuws

Eerst uitval bij biggen, daarna spenen invoeren

29-10-2018
Nieuws, Varkenshouderij

U gebruikt de PigVision Mobile app en u vraagt zich af waarom u bij de speenlijst de uitval van de biggen niet kwijt...
Verder lezen

Verder lezen