Home > Over ons > Nieuws

Jacob Rasmussen nieuwe businessunitmanager AgroVision

23-05-2018

Jacob Rasmussen is benoemd tot de nieuwe businessunitmanager Varkenshouderij binnen AgroVision. Hij neemt deze positie in per 1 juli aanstaande. Jacob Rasmussen is momenteel directeur van Danish Crown. Rasmussen wordt binnen AgroVision wereldwijd verantwoordelijk voor varkens- en pluimveehouderij. Tevens wordt hij CEO van AgroSoft, de Deense dochter van AgroVision.

Met de benoeming van de heer Rasmussen verstevigt AgroVision haar ambities om het aanbod aan boeren wereldwijd te verbeteren. Deze grote ambities waren de belangrijkste reden voor Jacob Rasmussen om zich bij AgroVision aan te sluiten. Karel Heijink, CEO van AgroVision: "Ik ben heel blij dat we iemand hebben gevonden die zo competent is als Jacob als onze nieuwe businessunitmanager. Jacob heeft veel ervaring in de internationale varkenshouderijwereld. Hij is een aanwinst voor AgroVision en voor AgroSoft. "

AgroVision & AgroSoft

AgroVision levert programma’s voor management en boekhouding voor de agrarische ondernemer in binnen- en buitenland. Voor de agribusiness biedt AgroVision hoogwaardige ICT-oplossingen. De agrarische software van AgroVision is niet alleen praktisch, maar ook altijd up-to-date. AgroVision speelt in op ontwikkelingen in de agrarische sector, de gewijzigde regelgeving en de wensen en suggesties van gebruiker. AgroSoft is sinds 2015 de Deense dochter van AgroVision.

AgroVision Nieuws

Eerst uitval bij biggen, daarna spenen invoeren

29-10-2018
Nieuws, Varkenshouderij

U gebruikt de PigVision Mobile app en u vraagt zich af waarom u bij de speenlijst de uitval van de biggen niet kwijt...
Verder lezen

Verder lezen