Home > Over ons > Nieuws

Dragende dieren inlezen in Pigmanager

26-04-2018

Koopt u geïnsemineerde opfokdieren aan? Ook deze informatie wordt aangeleverd in het EDI-bestand. De inseminatiedatum komt automatisch mee in het bestand. De extra informatie die u voorheen zelf registreerde bij deze dieren behoort nu tot het verleden.

Het komt steeds vaker voor: aangedekt aanleveren van opfokdieren. En dan gaat het vaak niet om één of twee dieren, maar om een grotere levering. In oudere versies moest de zeugnummers en de dekdata van deze dieren zelf invoeren. Nu leest u in één moeite alle dieren in, inclusief de inseminatiegegevens.
Bent u geltenleverancier? Kies, dan voor de optie inclusief gedekte opfokzeugen bij de afleverlijst opfokdieren. Dat kan alleen wanneer u de opfokmodule heeft. Wilt u meer informatie over de opfokmodule, neem dan contact op met AgroVision. 

RFID meesturen
Pigmanager leest het RFID-nummer (Radio Frequency Identification) ook met de diergegevens in. Scant u de dieren, dan herkent Pigmanager het dier direct aan het RFID-nummer. U hoeft geen diergegevens aan nieuwe transponders te koppelen.

AgroVision Nieuws

Eerst uitval bij biggen, daarna spenen invoeren

29-10-2018
Nieuws, Varkenshouderij

U gebruikt de PigVision Mobile app en u vraagt zich af waarom u bij de speenlijst de uitval van de biggen niet kwijt...
Verder lezen

Verder lezen