Home > Over ons > Nieuws

AgroVision geeft grip op financiële en technische resultaten tijdens LIV Venray 2016

17-02-2016

Softwareleverancier AgroVision laat tijdens de LIV Venray 2016 in de Evenementenhal Venray zien hoe varkens- en pluimveehouders meer grip kunnen hebben op hun bedrijfsvoering. Met praktische softwareoplossingen geeft AgroVision de varkenshouder inzicht in de financiële en technische gegevens van zijn bedrijf. Hiermee kan de varkens- of pluimveehouder meer uit de marge halen en het rendement van zijn onderneming verbeteren.

Van 1 t/m 3 maart 2016 vindt in de Evenementenhal Venray de Landbouwdagen Intensieve Veehouderij (LIV) plaats. Dit is het belangrijkste contactmoment voor de pluimvee-, varkens- en kalverhouderij uit Nederland, Duitsland en België. Tijdens LIV Venray maakt de bezoeker kennis met toonaangevende fabrikanten, importeurs, handelsondernemingen en dienstverlenende bedrijven uit de branche. AgroVision uit Deventer mag uiteraard niet ontbreken tijdens deze beurs.

Softwareoplossingen voor de varkens- en pluimveehouderij

In de stand van AgroVision (standnummer 254) laten de mensen van AgroVision de bezoekers zien wat de mogelijkheden zijn van de softwarepakketten voor varkenshouders en pluimveehouders. Met de oplossingen van AgroVision heeft men direct inzicht in de technische resultaten van zijn dieren. Met handige en praktische overzichten uit de pakketten kan hij tijdig bijsturen. Naast inzicht in de technische cijfers van zijn organisatie, geven de softwareoplossingen van AgroVision ook inzicht in de financiële resultaten van het bedrijf. AgroVision biedt een totaalpakket van softwareoplossingen waarmee de bedrijfsvoering van haar klanten wordt verbeterd.

Altijd voldoende grip, inzicht en controle

Met software van AgroVision heeft de varkenshouder grip, inzicht en controle in de stal. Dit geeft zekerheid en kunnen beslissingen over de bedrijfsvoering weloverwogen worden genomen. Bezoekers van de LIV worden uitgenodigd om de stand van AgroVision te bezoeken om zich uitgebreid te laten informeren over de mogelijkheden. Daarnaast maken bezoekers kans op een slipcursus wanneer ze een bezoek brengen aan standnummer 254. De software van AgroVision geeft u grip in de stal, de slipcursus geeft u grip op de weg.

AgroVision Nieuws

Eerst uitval bij biggen, daarna spenen invoeren

29-10-2018
Nieuws, Varkenshouderij

U gebruikt de PigVision Mobile app en u vraagt zich af waarom u bij de speenlijst de uitval van de biggen niet kwijt...
Verder lezen

Verder lezen