Home > Support > Systeemeisen

Mobile Devices

Android

Voor versies van Android 7.1 of hoger garanderen we dat de app goed werkt, maar de app is installeerbaar vanaf versie 5.1. Bij deze met een oudere versie dan 7.1 kunnen we echter niet garanderen dat de app perfect zal werken. We raden aan een toestel van de 4 bekendste merken te gebruiken: Samsung, Huawei, HTC, LG en met een medium kwaliteit toestel. Low budget toestellen hebben een zwakkere batterij en performance waardoor de app minder goed kan werken.

iOS

We ondersteunen de 2 laatste versies van iOS: 10 en 11

Windows

Wij ondersteunen de volgende Windows versies:

• Windows 8
  • Windows 10

Hierbij is de verwachting dat de laatste beveiligingsupdates geïnstalleerd zijn.

Bij uitzondering hebben wij software die ook onder oudere versies van Windows draait. Dit doen we ter ondersteuning van onze klanten.

Browserondersteuning

Wij ondersteunen de laatse versie van de volgende browsers:

• Microsoft Edge
  • Google Chrome
  • Firefox
  • Safari (voor Mac operating system)

PDA (Pocket PC)

Alleen voor Varkenshouderij

Onze programma's werken prima op een PDA (Pocket PC) met de volgende specificaties:

• Windows mobile 5 of 6 (dus geen Windows Phone 7 of 8)
  • Voor Pigmanager geen Windows CE
  • Met touchscreen
  • Een schermresolutie van maximaal 640 bij 480.
    Maakt u gebruik van FARM producten? dan is een schermresolutie van 320 bij 240 gewenst.
  • Bluetooth voor GEO toepassingen indien u werkt met een externe GPS-ontvanger.

Computer aansluiten op procescomputer

Wordt de computer aangesloten op een procescomputer zoals een voercomputer, melkrobot of ventilatiesysteem:

• Informeer ook bij uw leverancier van de proceskoppeling of deze geschikt is voor Windows Vista of hoger.
  • Uw computer moet minstens 1 compoort (seriele poort) hebben i.v.m. de aansluiting van uw procescomputer.
  • Procescomputers die koppelen via een insteekkaart kunnen (meestal) niet onder Windows Vista, 7 of 8 draaien.

(Her)installeren

Uw programma (her)installeren ? Alle benodigde informatie vindt u hier

AgroVision Nieuws

Voerefficiëntie in de weideperiode

03-05-2018
Melkveehouderij

De eerste snede wordt gemaaid en ingekuild, waarna het weideseizoen weer volop van start gaat. De grote vraag bij...
Verder lezen

Verder lezen