Home > Support > Systeemeisen

Eisen smartphone of tablet

Wilt u gebruik maken van CowVision Mobile of CropVision Mobile? Hierbij een overzicht met de optimale en minimale systeemeisen m.b.t. smartphones en tablets voor onze Mobile toepassingen:

CowVision Mobile:

Optimaal

Processor

>= 1,2GHz

Storage

>= 1Gb

Android

>= 4.0

Apple iOS

>= 9.0 (iOS wordt geüpdatet)  (Vanaf iPhone 5 of hoger)

Grasland Mobile:

Optimaal

Processor

>= 1,2GHz

Storage

>= 1Gb

Android

>= 4.0

Apple iOS

>= 8.0 (iOS wordt geüpdatet)  (Vanaf iPhone 4S of hoger)

CropVision apps (Teeltregistratie, TeeltAlarm):

Optimaal

Processor

>= 1,2GHz

Storage

>= 1Gb

Android

>= 5.0

Apple iOS

>= 9.0 (iOS wordt geüpdatet)

Crop/Comwaes Mobile en Gewis Mobile:

Optimaal

Processor

>= 1,2GHz

Storage

>= 1Gb

Android

>= 4.0

Apple iOS

>= 8.0 (iOS wordt geüpdatet)  (Vanaf iPhone 4S of hoger)

LegManager Mobile:

Optimaal

Processor

>= 1,2GHz

Storage

>= 1Gb

Android

>= 4.0

Apple iOS

>= 8.0 (iOS wordt geüpdatet)  (Vanaf iPhone 4S of hoger)

PDA (Pocket PC)

Alleen voor Varkenshouderij

Onze programma's werken prima op een PDA (Pocket PC) met de volgende specificaties:

• Windows mobile 5 of 6 (dus geen Windows Phone 7 of 8)
  • Voor Pigmanager geen Windows CE
  • Met touchscreen
  • Een schermresolutie van maximaal 640 bij 480.
    Maakt u gebruik van FARM producten? dan is een schermresolutie van 320 bij 240 gewenst.
  • Bluetooth voor GEO toepassingen indien u werkt met een externe GPS-ontvanger.

Systeemeisen computer

Wanneer u deze richtlijnen aanhoudt, voldoet uw systeem aan de minimale eisen die AgroVision stelt aan het gebruik

• Minimaal Pentium 4 of AMD Athlon met 1,5 ghz kloksnelheid of hoger
  • Minimaal 512 Mb geheugen of meer
  • Windows Vista, Windows 7, 8 of 10 (reguliere desktop versies)
  • Minimaal 500 Mb vrije ruimte op de schijf
  • Internetaansluiting (ADSL/Kabel/breedband)
  • Alle schermen moeten werkzaam zijn bij een schermresolutie van 1280x1024

Wanneer u gebruik wilt maken van een ander systeem, neemt u dan eerst even contact met ons op.

Computer aansluiten op procescomputer

Wordt de computer aangesloten op een procescomputer zoals een voercomputer, melkrobot of ventilatiesysteem:

• Informeer ook bij uw leverancier van de proceskoppeling of deze geschikt is voor Windows Vista of hoger.
  • Uw computer moet minstens 1 compoort (seriele poort) hebben i.v.m. de aansluiting van uw procescomputer.
  • Procescomputers die koppelen via een insteekkaart kunnen (meestal) niet onder Windows Vista, 7 of 8 draaien.

(Her)installeren

Uw programma (her)installeren ? Alle benodigde informatie vindt u hier

Wij hebben goede ervaringen met:

Samsung Galaxy S5 Active
Samsung Galaxy Tab 10.1

AgroVision Nieuws

Extra gegevens voor gebruik managementoverzicht

25-07-2017
Financieel

In het managementoverzicht maakt u overzichten met absolute bedragen, of met gegevens die vanuit Pigmanager komen...
Verder lezen

Verder lezen