Home > Support > Hulp op afstand

Hulp op afstand

U heeft een programma van AgroVision geïnstalleerd gekregen en uitleg gehad en toch..... Het is logisch dat u niet alle functionaliteiten meteen onthoudt en dat u even iets wilt vragen. AgroVision biedt verschillende mogelijkheden om u verder te helpen. Wij bieden onder andere de volgende mogelijkheden:

  • Trainingen
  • Remote Control
  • Begeleiding aan huis
  • Webinar

I-trainingen

Met de i-training volgt u de training thuis op uw eigen computer terwijl u in telefonisch contact staat met uw trainer en medecursisten. U heeft geen reistijd en u kunt de training volgen op een dag en tijdstip waarop het u uitkomt. We kiezen, vanwege privacy redenen, ervoor om te werken met een cursusbedrijf van AgroVision. Deze vorm van trainen duurt ongeveer een uur. De kosten bedragen € 85,- per training. Bekijk hier het aanbod

Remote Control

Bij deze vorm van persoonlijke begeleiding volgt u de training thuis op uw eigen computer. U staat telefonisch in contact met de trainer waarbij u werkt met uw eigen bedrijfsgegevens. Ook met Remote Control heeft u geen reistijd en u kunt de training volgen op een moment dat het u uitkomt. Deze vorm van begeleiden duurt ongeveer 1 ¼ uur. De kosten bedragen €  125,- per Remote Control. Lees meer.

Begeleiding aan huis

De specialist van AgroVision komt bij  u aan huis om u te begeleiden in het AgroVision-programma. Deze persoonlijke vorm van begeleiden duurt een dagdeel en u werkt met uw eigen gegevens. Samen met u bepalen we wat we gaan behandelen waarbij u de mogelijkheid heeft om bepaalde onderwerpen te combineren. De kosten bedragen € 250,- per dagdeel (± 3uur). 

AgroVision Nieuws

AgroVision en PCA bundelen krachten tegen aardappelziekte

12-12-2017

De marktleider in teeltregistratie AgroVision uit Nederland en het Proefcentrum voor de Aardappelteelt (PCA) uit België...
Verder lezen

Verder lezen
12-12-2017
Beter ruwvoer met de nieuwe BemestingPlanner
07-12-2017
Ervaring CropVision - Online teeltregistratie biedt veel gemak
07-12-2017
Wie krijgt u aan de telefoon?
23-11-2017
Fotoshoot varkens
23-11-2017
Afsluiten jaar en dieraantallen