Home > Sectoren > Varkenshouderij > PigVision > PigVision Consultant & MSR Consultant

PigVision Consultant & MSR Consultant

Als begeleider van varkenshouders bent u gewend om periodiek de resultaten van zeugen- en vleesvarkensbedrijven te analyseren. Doordat varkenshouders hun resultaten met u delen, bent u in staat om bedrijfsbezoeken beter voor te bereiden, veldproeven met uw producten te doen en de resultaten van de varkenshouder te vergelijken met een vergelijkbare groep bedrijven.

PigVision Consultant

Voor begeleiders van de varkenshouders heeft AgroVision PigVision Consultant ontwikkeld. PigVision Consultant is de opvolger van de serviceversies van Pigmanager en FARM en het is een online programma. Zo kunt u het als begeleider overal raadplegen; of u nu op kantoor, onderweg of thuis bent. U kunt diergegevens opvragen van alle bedrijven die u hiervoor toestemming hebben gegeven. Back-ups maken en updates installeren zijn hiermee verleden tijd. Met PigVision Consultant beschikt u altijd over de meest actuele gegevens van uw klanten.

MSR Consultant

MSR Consultant biedt een actueel beeld van zowel de technische als financiële kengetallen van meerdere zeugen- en vleesvarkenlocaties/ bedrijven. De kengetallen van deze bedrijven, of een selectie daarvan, worden in één overzicht gepresenteerd. MSR Consultant is opvolger van Varkensmonitor.

De voordelen van MSR Consultant:

  • Efficiënte werkvoorbereiding van adviseurs en begeleiders.
  • Duidelijke en motiverende rapportage voor advisering klanten.
  • Tijdsbesparing dataverzameling voor controle en planning.
  • Modern imago door snelheid, beschikbaarheid en transparantie.

Toestemming

In PigVision geeft de varkenshouder u toestemming om zijn gegevens in te zien (alleen lezen) of zelfs te wijzigen (ook schrijven). Met een druk op de knop of via een automatische taak kunnen de bedrijven de data aan u beschikbaar stellen.

AgroVision Nieuws

Papierloos werken in de stal stapje dichterbij

26-04-2018
Varkenshouderij

PigVision Mobile is uitgebreid. U roept de zeugenkaart van ieder dier in PigVision Mobile op, gewoon in de stal. Als u...
Verder lezen

Verder lezen