Home > Sectoren > Varkenshouderij > Mifas Financieel

Mifas Financieel

Grip op uw financiën met Mifas Financieel

Voor Met Mifas heeft u altijd inzicht in uw financiële positie. U heeft grip op de kosten, inzicht in de geldstromen en altijd uw liquiditeit en saldo voor de komende periode overzichtelijk in beeld. U hebt snel inzichtelijk wat de gevolgen zijn van bepaalde situaties of beslissingen. Hierdoor kunt u beter risico’s inschatten. De liquiditeitsbegroting in Mifas geeft u handvatten om vooruit te kijken waardoor u niet voor verrassingen komt te staan. Wanneer u bijvoorbeeld (meer) wilt lenen bij de bank dan kunt u met de liquiditeitsbegroting in Mifas uw financieringsvraag prima onderbouwen.

Sturen op kosten

Welke kosten maakt u en is dat minder of juist meer dan voorgaande jaren? Mifas brengt het haarscherp voor u in beeld. Dankzij de handige overzichten ziet u direct waar u kosten kunt besparen. U bepaalt zelf welke cijfers u over een bepaalde periode met elkaar wilt vergelijken. U kijkt meer vooruit, stuurt proactief bij en bespaart hierdoor veel geld.

Controle over uw financiën

Mifas is het pakket voor uw financiële administratie. Mifas verwerkt al uw facturen automatisch vanuit Internetbankieren. U hoeft slechts een minimum aan gegevens zelf in te voeren. Uw bij- en afschrijvingen worden direct verwerkt. De factuurregels worden gecodeerd en uitgesplitst naar de juiste grootboeknummers en BTW-tarieven. Uiteraard is het zelf regelen van uw BTW-aangifte een ‘fluitje van een cent’. En met één druk op de knop stuurt u alle gegevens naar uw accountant.

Werken met Mifas Financieel

  • U doet gemakkelijk zelf uw boekhouding: facturen automatisch verwerken, automatisch coderen en uitsplitsen, BTW-administratie verzorgen
  • Snel een factuur opzoeken: vergelijken van vorige jaren of periodes
  • Bespreekt zaken makkelijker met uw accountant en u wisselt eenvoudig gegevens uit
  • Integratie met bedrijfsmanagement: standaard vastleggen aantallen, kilogrammen, liters, etc.
  • Sluit naadloos aan op andere AgroVision-programma’s
  • Met de liquiditeitsbegroting heeft u inzicht in de inkomsten en uitgaven voor de komende maanden
  • Met het Managmentoverzicht zelf rapporten maken die u inzicht geven in de kosten en opbrengsten, afgezet tegen (dier)eenheden.

Financiele rapportage over al uw bedrijven

Heeft u meerdere bedrijven en graag in oogopslag overzicht hoe uw bedrijven financieel draaien?

AgroVision helpt u daar graag bij. Op basis van uw financiële data uit Mifas ontvangt u van ons een rapport waarin uw administraties zijn samengevoegd. Naar uw wens, worden verschillende rubrieken bij elkaar opgeteld. Met de gerubriceerde gegevens worden rapporten gemaakt. Deze rapporten ontvangt u als pdf. Wilt u willen consolideren (en dus elimineren), dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Is dit iets voor u? Neemt dan contact met ons op.

Wilt u meer weten over Mifas Financieel?

Wij geven u graag meer inzicht in hoe Mifas kan helpen bij uw bedrijfsvoering. Maak nu een afspraak met onze accountmanager voor een gratis adviesgesprek. Vul het contactformulier hieronder in of neem contact op via telefoonnummer 0570-664115 of e-mail info@agrovision.nl.

Gratis adviesgesprek

Ook een gratis adviesgesprek?

Bel ons direct op 0570-664115!

Of vul het contactformulier op deze pagina in.

Download brochure liquiditeitsbegroting

Download brochure managementoverzicht

AgroVision Nieuws

Aanpassen gegevens vanuit overzichten

28-09-2017
Varkenshouderij

U ziet een te laag voerverbruik van uw zeugen, of de vleesvarkens zijn niet juist teruggerekend naar levend gewicht?...
Verder lezen

Verder lezen