Home > Sectoren > Melkveehouderij > Voeding > VoerPortaal

CowVision Voerportaal

CowVision Voerportaal combineert de voeropname van de koeien met de attenties en het saldo. Dat levert u waardevolle informatie op. Hierdoor heeft u continu inzcht in het voeren en melken waardoor u direct kunt bijsturen. U beschikt over het Voerportaal als u Comru/CowVision koppelt aan uw voercomputer of melkrobot.

Alle informatie op één scherm

CowVision Voerportaal is de centrale plaats waar u zicht heeft op de prestaties van uw veestapel. U beschikt over uitgebreide rapportages en attentielijsten vanvoer- en melkgegevens en saldo. Alles wat u nodig heeft, staat bij elkaar op één plek.

Bovendien regelt u ook de praktische kant van het voeren zoals op-/afbouw van uw koeien en een voerverdeling tussen melkrobot en voercomputer.   

Uw adviseur kan meekijken

Uiteraard kunt u uw adviseur toegang geven om mee te kijken of te wijzigen, u bepaalt. Zo kunt u met uw adviseur samenwerken op de manier zoals u heeft afgesproken.

Voordelen:

  • Gemak: grip houden op het proces van voeren en melken in één totaaloplossing.
  • Optimalisatie voersaldo: nauwkeurige berekening door inlezen vet-/eiwitgehaltes.
  • Informatie delen: uw adviseur kan meekijken of wijzigen, u bepaalt.
  • Past altijd: geschikt voor vrijwel alle voercomputers en melkrobots
  • Praktisch: online, dus vanaf elke plek de praktische zaken van voeren bewaken

Voeren op telefoon of tablet

Krachtvoergiften en restvoer direct opvragen op uw telefoon of tablet met Cowvision Mobile. U kunt per dier ook de voergift aanpassen en deze eventueel voor een periode vast zetten. Klik hier voor meer informatie.

Nieuws uit de Melkveehouderij

De eerste aflevering van een SensOor

28-08-2017
Melkveehouderij

Sinds kort verkoopt AgroVision de SensOren van Agis. Dat betekent ook, dat AgroVision de support en het afleveren voor...
Verder lezen

Verder lezen