Home > Sectoren > Melkveehouderij > SensOor

CowVision SensOor

CowVision SensOor meet 24 uur per dag 7 dagen per week beweging, activiteit en temperatuur. U krijgt een compleet beeld van de gezondheid, vruchtbaarheid en vreetgedrag van de koe.

De CowVision SensOor is een ingegoten chip die aan het elektronisch oormerk van de koe wordt geklikt. Het is eenvoudig in het oor te zetten en geeft veehouders een attentie indien er een koe ziek of tochtig is.  Het gebruik van deze sensor geeft u veel inzicht in uw veestapel op allerlei fronten, daarnaast bespaart het arbeid en zorgt het voor een duurzame veestapel.

 • Eenvoudig aan te brengen, slimme oorsensor. 
 • Snel signaleren van ziektes, bespaart ziektekosten
 • Optimale tochtdetectie. Automatische lijst van attentiekoeien voor inseminator of dierenarts
 • Inzicht in vreetgedrag en rantsoenverandering door voortdurend meten van het herkauwgedrag,
 • Koppeling met onze CowVision software en een overzichtelijke app op uw smartphone. Gemakkelijk aan te sluiten op separatiehekken, door de elektronische herkenning.

   Het systeem

   Het complete CowVision Sensor systeem is gebruiksvriendelijk en bestaat uit een unieke sensor dat aan het elekronisch oormerk kan worden bevestigd in het oor. Alle koeinformatie wordt via draadloze antennes verzameld en geanalyseerd. Alle attenties en grafieken kunt u bekijken via pc, smartphone en tablet. 

    

       Meer informatie? Vul uw gegevens in of bel (0570) 664 115

   1. Ik wil graag

   Dealer

   AgroVision is dealer van het CowManager systeem, bij ons bekend onder de naam CowVision SensOor. AgroVision neemt voor Nederland en Vlaanderen zowel Sales als support voor haar rekening.

    

    

    

    

   Nieuws uit de Melkveehouderij

   De eerste aflevering van een SensOor

   28-08-2017
   Melkveehouderij

   Sinds kort verkoopt AgroVision de SensOren van Agis. Dat betekent ook, dat AgroVision de support en het afleveren voor...
   Verder lezen

   Verder lezen