Home > Sectoren > Melkveehouderij > Mobile

CowVision Mobile

Alle koegegevens in-de-pocket!

Van WhatsApp tot filmpjes kijken, van Facebook tot weerbericht. Tegenwoordig doen we alles op de telefoon of tablet. Met CowVision Mobile heeft u ook mobiel toegang tot uw koegegevens.  

  • Koekaart opvragen of geboorte invoeren? Mobiel alle diergegevens binnen handbereik.
  • Dierenarts op bezoek? Meteen toegang tot de werklijst en direct een behandeling verwerken, lekker handig.
  • Comru gekoppeld aan een voercomputer of melkrobot? Mobiel krachtvoergiften aanpassen. Niet meer naar de computer lopen om te wijzigen.
  • Een oornummer gevonden op de voergang? Direct een nieuwe bestellen. Dat scheelt tijd en het wordt niet meer vergeten.
  • Meerdere mensen werkzaam op uw bedrijf? Met één abonnement meerdere apparaten bedienen.

Dagelijkse gebeurtenissen zoals tochtigheid, geboorte of ziektebehandeling direct invoeren op de smartphone of tablet werkt gemakkelijk en scheelt u veel tijd. U hoeft niet meer achteraf gegevens in te voeren. CowVision Mobile geeft namelijk automatisch de wijzigingen door aan Comru op de computer, en andersom

Tijdsbesparing: krachtvoergiften mobiel aanpassen

Heeft u Comru gekoppeld aan een voercomputer of melkrobot?

Dan heeft u ook de mogelijkheid om op de mobiel krachtvoergiften aan te passen of restvoerlijsten op te vragen. Dat is handig. Een voorbeeld: Ziet u in de stal dat een koe wat dun is op de mest? Even snel de kilo’s krachtvoer naar beneden bijstellen en CowVision Mobile stuurt het direct door naar de voercomputer. U hoeft hiervoor niet meer naar de computer in de stal te lopen en te wijzigen.

Gemak: direct het individuele celgetal of laatste MPR opvragen

CowVision Mobile beantwoordt direct uw vragen. Nog een voorbeeld: Ziet u tijdens het melken “vlokjes” in de melk van een bepaalde koe? Dan kunt u direct met uw mobiel inzien wat het celgetal is bij deze koe is. Zo heeft u ook toegang tot de laatste MPR of melkmeting. Al uw gegevens heeft u binnen handbereik.   
  

ERROR: Content Element type "simplefaq_pi1" has no rendering definition!

Interesse?

Bel naar 0570 664 115 of vul formulier het in. U kunt op dit formulier ook rechtstreeks bestellen.

In CowVision komt alles samen!

  

Download CowVision Mobile

U heeft van AgroVision inloggegevens nodig om CowVision Mobile te activeren. U kunt hier alvast het programma downloaden.

     

Werkt u met Agis TFS?

Werkt u met TFS en wilt u CowVision Mobile inzetten? Dat kan! U vraagt koegegevens op van uw veestapel zoals een MPR of koekaart. In de toekomst maken we het ook mogelijk om de dagelijkse gebeurtenissen in te voeren. U, als TFS gebruiker ontvangt 25% korting over het jaarbedrag tot de invoer functionaliteit beschikbaar is. 

Speciaal voor Pocket Comru gebruikers

Maakt u gebruik van Pocket Comru? Dan kunt u nu overstappen naar CowVision Mobile. Het abonnement op de module Pocket Comru wordt dan beeïndigd en CowVision Mobile wordt geactiveerd. Zodra CowVision Mobile is geactiveerd, kunt u de inloggegevens van CowVision gebruiken. Werkt u (nog) niet met CowVision? Dan ontvangt u de inloggegevens via e-mail. Ga naar het bestelformulier om CowVision Mobile te bestellen.

 

 

    

Nieuws uit de Melkveehouderij

De eerste aflevering van een SensOor

28-08-2017
Melkveehouderij

Sinds kort verkoopt AgroVision de SensOren van Agis. Dat betekent ook, dat AgroVision de support en het afleveren voor...
Verder lezen

Verder lezen