Home > Sectoren > Financieel > Mifas Kantooroplossingen

Mifas Service

Met Mifas Service kunt u een onbeperkt aantal administraties verwerken van uw klanten die werken met Mifas. Een ideale oplossing om de Mifas-administraties van klanten op een snelle manier te corrigeren en af te sluiten. De bijgewerkte boekhouding kan snel naar de klant worden gestuurd en via specifieke uitwisselingsformaten naar het interne kantoorsysteem voor de eindrapportage worden doorgesluisd.

Mifas Accountancy

Zelf financiële administraties verwerken voor uw klanten? Mifas Accountancy is een gebruiksvriendelijk programma met een snelle controlefunctie waarmee u financiële administraties verwerkt.

Grootboekadministratie, financiële overzichten, inclusief takken (kostenplaatsen) en relaties zijn een aantal functionaliteiten van het programma. De modules In- & Verkoopboek (debiteuren en crediteuren), EDI Factuur (electronisch inlezen van facturen), inlezen digitale factuurberichten van ScanSys. liquiditeitsbegroting en de electronisch BTW aangifte maken het programma compleet. Aangevuld met een snelle controlefunctie en exportmogelijkheden naar rapportagesoftware. U ontzorgt de klant en kunt u nog meer bedrijfsspecifiek adviseren. 

Financieel nieuws

Aanpassen gegevens vanuit overzichten

28-09-2017
Varkenshouderij

U ziet een te laag voerverbruik van uw zeugen, of de vleesvarkens zijn niet juist teruggerekend naar levend gewicht?...
Verder lezen

Verder lezen