Mifas Online

 

Start vanaf

€32,50 per maand

Home > Sectoren > Financieel

Mifas Online

De administratie is een belangrijk onderdeel van uw bedrijfsvoering, maar u wilt er niet veel tijd aan kwijt zijn. Mifas Online automatiseert de verwerking van uw facturen en u kunt alle facturen terugvinden in een online dossier. Uitdraaien van facturen en volle mappen op uw bureau zijn daarmee verleden tijd. Daarnaast kan uw accountant meekijken zodat u altijd samen naar dezelfde, actuele cijfers kijkt.

Voordelen Mifas Online

  • Alle facturen (op papier, per e-mail en elektronisch) overzichtelijk op één plek: uw eigen online dossier
  • Eenvoudig papieren facturen scannen; alle facturen worden automatisch online verwerkt
  • Uw accountant kan meekijken en meewerken; beide partijen kijken samen naar actuele data
  • Beter en sneller inzicht in de financiële situatie, focus op financieel management
  • Eenvoudig bankgegevens koppelen aan uw administratie; betaalopdrachten staan direct klaar

Alle facturen op één plek

U krijgt tegenwoordig uw facturen op verschillende manier toegestuurd: per post, per e-mail of elektronisch, de zogenaamde EDI-facturen. Van deze elektronische facturen krijgt u een papieren afschrift die u vervolgens invoert in uw boekhouding.

Met Mifas Online is het mogelijk dat de elektronische facturen automatisch ingelezen worden. Hierdoor hoeft u deze niet meer handmatig in uw boekhouding in te voeren. Tegelijkertijd wordt deze factuur opgeslagen in uw online dossier, dus het bewaren van de papieren facturen is niet meer nodig!

Online dossier met AgroBox

Bij Mifas Online krijgt u toegang tot uw online dossier, AgroBox genaamd. AgroBox zorgt ervoor dat de facturen die u doorstuurt omgezet worden naar het juiste elektronische formaat en vervolgens opgeslagen in AgroBox online dossier. Ook worden de facturen tegelijkertijd opgeslagen in Mifas Online als boeking. De combinatie van Mifas Online met AgroBox zorgt ervoor dat u uw boekhouding geautomatiseerd kunt laten verlopen.

Online samenwerken met uw accountant

Met Mifas Online werkt u niet meer lokaal op uw eigen pc, maar online. Met een inlognaam en wachtwoord via ons portaal. Veilig en vertrouwd zoals u wellicht al gewend bent van het werken met andere programma’s van AgroVision. Binnen Mifas Online kunt u uw eigen accountant machtigen om samen met u uw boekhouding te verwerken. Het uitwisselen van bestanden is hiermee verleden tijd. U werkt samen met uw accountant in dezelfde boekhouding; real-time en veilig.

Meer informatie?

Laat uw gegevens achter op het contactformulier en wij nemen binnen 5 werkdagen contact met u op.

Interesse?

Vul het contactformulier in

Of bel ons op (0570) 664 115

Daarom Mifas Online!

 “Wat een verschil met mijn vorige administratie. Ik moest veel printen en had altijd volle mappen op mijn bureau. Nu stuur ik alles door naar Mifas Online en ik zie het terug als boeking. Alleen nog even controleren en klaar is mijn administratie! Een geweldige besparing in tijd!”

Financieel management

Door te werken met Mifas Online heeft u altijd inzicht in uw financiële situatie. Wat zijn de openstaande posten? Wat is mijn liquiditeit? Allemaal overzichtelijk gepresenteerd in rapportages. Zodat u kunt sturen op uw cijfers en goed overwogen beslissingen kunt nemen.

BELANGRIJK VOOR KLANTEN DIE WERKEN MET MIFAS BEDRIJFSECONOMIE:

In de zomer van 2018 is Mifas Bedrijfseconomie ook online beschikbaar.

Klanten die werken met Mifas Bedrijfseconomie, in combinatie met een managementpakket voor de melkvee- of varkenshouderij, kunnen in het najaar van 2018 overstappen naar Mifas Online om de handige koppeling tussen beide pakketten te behouden.

Werkt u naast Mifas Financieel ook met Pigmanager of FARM?
Ook dan adviseren wij u om later in het jaar over te stappen naar Mifas Online om de voordelen van de koppeling tussen beide pakketten te behouden. 

Financieel nieuws

Nieuwe helpdeskmedewerker: Chris van Bostelen

12-01-2018
Teelt, Algemeen, Uitgelicht

Mijn naam is Chris van Bostelen, Ik ben 43 jaar en werk sinds begin november bij AgroVision als medewerker Frontoffice...
Verder lezen

Verder lezen