Home > Alle referenties

Machiel Coppens

02-06-2014

Coppens Varkensbedrijven Boekel

"Wij zijn al Farm-klant vanaf het begin. Na de overname door AgroVision is er wel wat veranderd in de aanbieding van de verschillende producten.

Ook onze bedrijven werden groter en onze wensen breder. Na het aanschaffen van Mifas en er mee leren werken, wil je vaak meer uit je cijfers krijgen dan alleen getallen. We zijn gaan overleggen met de mensen van AgroVision en onze boekhouder over hoe we de getallen meer vorm konden geven. Samen zijn we er uitgekomen en we hebben een mooi helder financieel overzicht gemaakt, dat ook voor anderen direct helder en duidelijk is. Deze samenwerking is buitengewoon prettig verlopen en er is goed naar onze wensen geluisterd.

Vervolgstappen die er op genomen zijn, is de VoerGroeimonitor. Per voerventiel je biggen en varkens kunnen volgen. Hierbij hebben we samen met de voervertegenwoordiger ook nog klantspecifieke wensen uitgesproken. Zoals uit wat de varkens aan voer op hebben, kunnen opmaken, wat het theoretisch gewicht van de dieren dan zou moeten zijn. Hieraan is ook gehoor gegeven.

In Farm zijn we nu op weg om naast de normale kengetallen ook nog apart de biggengroei van de vleesvarkens te onderscheiden, dit alles in combinatie van de voerverbruik gegevens. Het is ons duidelijk geworden dat je met genoeg tools in handen het managen van de bedrijven vereenvoudigd."

AgroVision Nieuws

Aanpassen gegevens vanuit overzichten

28-09-2017
Varkenshouderij

U ziet een te laag voerverbruik van uw zeugen, of de vleesvarkens zijn niet juist teruggerekend naar levend gewicht?...
Verder lezen

Verder lezen