Home > Over ons > Werken bij AgroVision > Software engineer (melkvee)

Software engineer

Business unit Melkvee

Wat ga je doen als Software engineer bij AgroVision:

Binnen de Business Unit Melkvee zijn de disciplines Sales, Support en Innovatie en Development ondergebracht. Bij de Melkveehouderij neemt het gebruik van sensoren en robots snel toe en daarmee komt zeer veel data beschikbaar. Voor deze wereld van Melkvee maken wij slimme software die onze klanten helpt bij hun dagelijkse bedrijfsvoering. Deze software is onderscheidend in de markt, dit zien wij terug in onze internationale groei als bedrijf. Om deze groei verder te bewerkstelligen blijven we innovatieve software ontwikkelen met jouw hulp en kennis.

Als Software engineer ga je namelijk met jouw kennis en expertise aan de slag samen met onze andere engineers  en analisten. Daarbij beschik je over het vermogen om alle processen te overzien en ben je analytisch in staat om al deze programmeertalen met elkaar te verbinden. Het mooie aan de groei van onze organisatie is dat je in de volle breedte meewerkt aan de ontwikkeling van de verschillende applicaties en daarmee ook jouw stempel op de applicatie kunt zetten. Uiteraard doe je dit niet alleen, maar met een team van collega engineers en business analisten. Belangrijk voor ons is dan ook jouw brede ervaring op het gebied van  samenwerking en projectmatig werken binnen een team. Het team van zeven engineers werkt volgens de Scrum methodiek, het is dan ook een plus als je hier al ruime ervaring mee hebt.

De volgende onderdelen maken ook deel uit van je werkzaamheden:

 • het voeren van overleg over specificaties en maken van inschattingen over de workload;
 • het meebeslissen over de haalbaarheid van de komende sprint en je daaraan committeren;
 • het ontwikkelen en technisch testen van de software, programmeren is leuk maar testen hoort erbij;
 • het intercollegiaal uitvoeren van code reviews;
 • na elke Scrum sprint een werkend en potentieel uitleverbaar product opleveren.

Wat vragen we van je:

 • je beschikt over een afgeronde Hbo opleiding op het gebied van software engineering;
 • je hebt aantoonbare ervaring met de programmeertalen C#, SQL-server, Typescript, SPA, HTML5 Stack;
 • je hebt aantoonbare ervaring met Visual studio, MS SQL Server, Team Foundation server;
 • je bent ambitieus, een vakprofessional, werkt gestructureerd en leergierig; 
 • je werkt graag in teamverband, houdt van uitdagingen en maakt deze ook af;
 • je hebt al in de verschillende keukens mogen kijken en meedoen, bijvoorbeeld als consultant en bent toe aan een nieuwe uitdaging;
 • je wil je graag verder ontwikkelen, niet alleen vakinhoudelijk maar ook als vakprofessional.

Wat biedt AgroVision jou:

Kom je AgroVision versterken met jouw kennis en expertise dan bieden wij jou een groeiende organisatie met een platte organisatiestructuur, korte lijnen en een informele werksfeer. We bieden je volop ruimte om de functie zelfstandig vorm te geven. Qua locatie zitten we op korte afstand van de A1 en zijn dus goed aan te rijden vanuit de windstreken Amersfoort, Zwolle, Arnhem en Nijmegen. Je werkplek bevindt zich in een mooi kantoorpand met eigen bedrijfskantine.

Wij bieden verder veel ruimte aan eigen groei en ontwikkeling, zeker op het inhoudelijke vlak van software ontwikkeling. Daarom organiseren we periodiek events als Makerslab en Hackaton om je ontwikkelaarskunsten scherp te stellen. Tot slot ontvang je een marktconform salaris, reiskostenvergoeding, 30 vakantiedagen en een vaste 13e maand. 

Contact:

Meer weten over de vacature van Software engineer Melkvee? Bel dan met Gerrit-Jan Kaal, onze Lead developer; 0570 - 664111 Hij staat je graag te woord!

Reageren:

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan nu- uiterlijk voor 17 juli a.s.- je motivatie en CV, aan Liesbeth Hekkers, HR adviseur a.i. bij AgroVision, viawerkenbij@agrovision.nl o.v.v. “Software engineer Melkvee”.

AgroVision Nieuws

Extra gegevens voor gebruik managementoverzicht

25-07-2017
Financieel

In het managementoverzicht maakt u overzichten met absolute bedragen, of met gegevens die vanuit Pigmanager komen...
Verder lezen

Verder lezen