Home > Over ons > Werken bij AgroVision > Frontoffice medewerker

Vacature

Bij AgroVision groeien en ontwikkelen we continue. Vanuit onze drie business units Pigs, Crop en Dairy bedienen we de agrarische markt met  software applicaties voor bedrijfsmanagement. Ter uitbreiding van onze afdeling Support zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s. Collega’s bij voorkeur met ervaring op het gebied van Varkenshouderij en Melkvee, maar beschik je over agrarische ervaring binnen een andere sector, reageer dan ook gerust op de leuke rol van;  

Frontoffice medewerker

Als Frontoffice medewerker is je eerste verantwoordelijkheid dat je de eindgebruiker van onze software applicaties kundig te woord staat bij diverse gebruiksvragen, hetzij via telefoon hetzij via de email. Daarbij ben je een inhoudelijke gesprekspartner voor deze klant vanwege je eigen ervaring op het gebied van varkenshouderij en/of Melkveehouderij. Als Frontoffice medewerker biedt je tijdens het contact met de klant, praktische oplossingen voor de vragen die de klant heeft, maar ben je ook in staat om de vraag achter de vraag te achterhalen.

Door het contact met de eindgebruikers kun je tevens in samenwerking met je collega’s van de BackOffice een vertaalslag maken naar eventuele aanpassingen in onze software applicaties. Daarbij is het doel om vanuit én klantperspectief én commercieel perspectief een product te ontwikkelen dat zo optimaal mogelijk aansluit bij de wens van de markt.

Als Frontoffice medewerker breng je jouw ervaring mee; jouw ervaring binnen de agrarische sector heb je opgebouwd doordat je als Frontoffice medewerker of adviseur bij één van onze grote klanten hebt gewerkt of doordat je binnen je eigen varkenshouderij of rundvee bedrijf aan de slag bent geweest. Deze functie is niet alleen heel leuk en uitdagend wanneer je je oriënteert op je eerste baan, maar is ook voor medewerkers met al ervaring op dit gebied, de uitgelezen kans om je expertise verder uit te breiden en jezelf verder te ontwikkelen en specialiseren. Graag ondersteunen we je daarbij met een uitgebreid inwerktraject en ontwikkelprogramma. Na de eerste periode van inwerken zul je niet alleen vanuit ons kantoor in Deventer aan de slag gaan, maar zul je periodiek ook de instructie van onze software applicaties bij de klant op locatie verzorgen. 

Wat vragen we van je:

  • je beschikt over een relevante afgeronde MBO/ HBO opleiding;
  • je beschikt over MBO/ HBO denk–en werkniveau; 
  • je bent in zowel in woord als geschrift goed met de Nederlandse taal, Duits is een pre;
  • je bent ambitieus, beschikt over een flexibele mentaliteit en werkt graag zelfstandig maar ook in teamverband;
  • Je bent naast proactief, leergierig ook gestructureerd en hebt service hoog in het vaandel staan;
  • je affiniteit met ICT is duidelijk aanwezig en je bent in staat om vanuit analytisch perspectief te denken;
  • je bent in staat om de klanten een realistische oplossing aan te bieden.

Wie is AgroVision:

AgroVision is gevestigd in Deventer en ontwerpt, verkoopt en ondersteunt bedrijfsmanagementsystemen voor de agrarische ondernemer in binnen- en buitenland. Met deze systemen kunnen ondernemers hun bedrijfsvoering optimaliseren en voldoen zij aan eisen die door de overheid en afnemers gesteld worden. Ook voor de agribusiness biedt AgroVision hoogwaardige ICT-oplossingen. De agrarische software van AgroVision is niet alleen praktisch, maar ook altijd up-to-date. AgroVision speelt in op ontwikkelingen in de agrarische sector, de gewijzigde regelgeving en de wensen en suggesties van gebruikers. AgroVision heeft ook nog een dochterbedrijf in België (CercoSoft) en één in Denemarken (AgroSoft).

Wat biedt AgroVision jou:

Kom je AgroVision versterken met jouw kennis en expertise dan bieden wij jou een groeiende organisatie met een platte organisatiestructuur, korte lijnen en een informele en respectvolle werksfeer. We bieden je volop ruimte om de functie zelfstandig vorm te geven binnen flexibele werktijden. Qua locatie zitten we op korte afstand van de A1 en zijn dus goed aan te rijden vanuit de windstreken Apeldoorn, Amersfoort, Zwolle, Arnhem en Nijmegen. Je werkplek bevindt zich vooral in Deventer vanuit een mooi kantoorpand met eigen bedrijfskantine, maar bevindt zich dus ook periodiek bij de klanten in het land. 

Wij bieden verder veel ruimte voor eigen groei en ontwikkeling. Bij AgroVision kennen we ook goede arbeidsvoorwaarden, denk aan; marktconform salaris, goede pensioenvoorziening, 30 vakantiedagen en een vaste 13e maand. 

Contact:

Meer weten over de mogelijkheid om als Frontoffice medewerker bij ons aan de slag te gaan? Bel dan met Liesbeth Hekkers, 0570 – 664134.

Reageren:

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan nu – voor 25 mei a.s.- je motivatie en CV aan Liesbeth Hekkers, HR adviseur a.i. bij AgroVision, via werkenbij@AgroVision.nl o.v.v. “ Frontoffice medewerker”.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

AgroVision Nieuws

Voerefficiëntie in de weideperiode

03-05-2018
Melkveehouderij

De eerste snede wordt gemaaid en ingekuild, waarna het weideseizoen weer volop van start gaat. De grote vraag bij...
Verder lezen

Verder lezen