Home > Over ons > Werken bij AgroVision > Adviseur Varkenshouderij (M/V)

Vacature

Bij Agrovision groeien en ontwikkelen we continue. Vanuit onze drie business units; Pigs, Crop en Dairy bedienen we de agrarische markt met advies en uitstekende producten. We zoeken op dit moment dé specialist op het gebied van varkenshouderij. Jij weet als geen ander wat de varkenshouderij beweegt; van financieel management, personeelsaansturing tot aan data – en marktanalyse.

De varkenshouderij blijft jou boeien en graag maak je de overstap naar AgroVision voor de functie van; 

Adviseur Varkenshouderij (m/v)

Wat ga je doen als Adviseur Varkenshouderij:

Bij AgroVision worden bedrijfsmanagementsystemen ontworpen, ontwikkeld, verkocht en ondersteund vanuit ons hoofdkantoor in Deventer. Onze Software engineers en Business analisten zijn ieder dag weer bezig om deze tools voor de agrarische sector zo klantvriendelijk te maken en te houden. Als Adviseur Varkenshouderij sta je in dagelijks contact met onze agrarische en agribusiness klanten.

Vanuit dit contact ben je in staat om oplossing te bieden voor hun vraagstukken en waar nodig kun je de  vertaalslag maken van de wensen van de klant naar een gedegen voorstel voor aanpassingen in onze software applicaties. Met als doel om nieuwe applicaties verder te ontwikkelen of bestaande applicaties aan te laten sluiten op de wensen en behoeften van de klant en de markt. Focus hierbij is de optimalisering van de bedrijfsvoering in de varkenshouderij. 

Als Adviseur Varkenshouderij breng je jouw specialisme mee; dat specialisme heb je opgebouwd doordat je zelf als adviseur bij één van onze grote klanten hebt gewerkt of doordat je als consultant binnen de varkenshouderij of rundvee sector aan de slag bent geweest. Deze functie is de uitgelezen kans om jouw expertise verder uit te breiden en jezelf te ontwikkelen en specialiseren. Graag ondersteunen we je met een uitgebreid inwerktraject en ontwikkelprogramma.

Na de eerste periode van inwerken zul je niet alleen vanuit ons kantoor in Deventer aan de slag gaan, maar ook op pad gaan naar onze klanten en eindgebruikers (gemiddeld één keer per week). Periodiek reis je af naar onze buitenlandse vestigingen in Denemarken en België of ga je internationaal op pad naar klanten of vakbeurzen. Juist de afwisseling in deze rol is iets wat jou erg aanspreekt.

Wat vragen we van je:

  • je beschikt over een relevante afgeronde MBO+/ HBO opleiding; 
  • je beschikt over MBO+/ HBO denk–en werkniveau; 
  • je bent bereid en in staat om periodiek te reizen;
  • je bent in zowel in woord als geschrift goed met de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een pre;
  • je bent ambitieus, een gedegen vakprofessional, werkt graag zelfstandig maar ook in teamverband;
  • je bent naast proactief, leergierig ook gestructureerd en hebt service hoog in het vaandel staan;
  • je hebt ruime kennis van bedrijfsprocessen binnen de varkenshouderij; 
  • je affiniteit met ICT is duidelijk aanwezig en je bent in staat om vanuit analytisch perspectief te denken;
  • je bent in staat om de klanten een realistische oplossing aan te bieden.

Wat biedt AgroVision jou:

Kom je Agrovision versterken met jouw kennis en expertise dan bieden wij jou een groeiende organisatie met een platte organisatiestructuur, korte lijnen en een informele en respectvolle werksfeer. We bieden je volop ruimte om de functie zelfstandig vorm te geven binnen flexibele werktijden. Qua locatie zitten we op korte afstand van de A1 en zijn dus goed aan te rijden vanuit de windstreken Apeldoorn, Amersfoort, Zwolle, Arnhem en Nijmegen. Je werkplek bevindt zich vooral in Deventer vanuit het mooie kantoorpand met eigen bedrijfskantine in Deventer, maar dus ook periodiek bij de klanten in het land. 

Wij bieden verder veel ruimte voor eigen groei en ontwikkeling. Bij AgroVision kennen we ook goede arbeidsvoorwaarden, denk aan; marktconform salaris, goede pensioenvoorziening, 30 vakantiedagen en een vaste 13e maand.   

Contact:

Meer weten over de mogelijkheid om als Adviseur Varkenshouderij bij ons aan de slag te gaan? Bel dan met Liesbeth Hekkers,  0570 – 664134. Zij staat je graag te woord!

Reageren:

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan nu, je motivatie en CV aan Liesbeth Hekkers, HR adviseur a.i. bij AgroVision, via werkenbij@agrovision.nl o.v.v. “Technisch adviseur Varkenshouderij”.

 

 

AgroVision Nieuws

Het belang van zeugen wegen uitgelegd

09-03-2018
Nieuws, Varkenshouderij

Op de eerste beursdag van de LIV Venray organiseerde AgroVision samen met Topigs Norsvin en VON Netherlands een...
Verder lezen

Verder lezen