Home > Over ons > Nieuws

Hoe denkt u over ons?

28-12-2017

Onder de gebruikers van FARM en Pigmanager hielden we afgelopen oktober een klanttevredenheidsonderzoek. Uit de teruggestuurde enquêtes krijgen wij een goed beeld hoe u over ons en onze programma’s denkt.

We vroegen naar cijfers voor de programma’s en de helpdesk. FARM en Pigmanager scoren gemiddeld een dikke 7. Daar zijn wij blij mee, maar beseffen ook gelijk dat we een hoger cijfer nastreven. Veel onderdelen van de programma’s gebruikt u naar volle tevredenheid. Maar veel analysetools, zoals dekweekrapportage en dashboards blijken nog opmerkelijk weinig te worden ingezet. Over de helpdesk bent u goed tevreden, gemiddeld scoren wij een ruime 7,5. U roemt de kennis en de snelheid waarmee u wordt geholpen.

Onze programma’s durft u aan collega-varkenshouders aan te bevelen en u vindt over het algemeen de programma’s overzichtelijk en gemakkelijk te gebruiken. Uiteraard zijn er verbeterpunten te noemen. Dat is vaak terug te herleiden  op het niet kunnen vinden van overzichten en op het krijgen van tips en trucs in het gebruik van het programma. Deze punten gaan wij in onze nieuwsbrieven zeker verder uitbouwen. Wij willen iedereen bedanken voor het invullen van de enquête.

AgroVision Nieuws

Het belang van zeugen wegen uitgelegd

09-03-2018
Nieuws, Varkenshouderij

Op de eerste beursdag van de LIV Venray organiseerde AgroVision samen met Topigs Norsvin en VON Netherlands een...
Verder lezen

Verder lezen